Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

Η Audi παρουσίασε το πιο ισχυρό αυτοκίνητό της!

 Σχολιάστε 
6.983 Επισκέψεις στο άρθρο (18/6/2024)
Η Audi παρουσίασε το πιο ισχυρό αυτοκίνητό της!
7 Φωτογραφίες »

- Ο λόγος για το RS e-tron GT Performance με 925 άλογα!
- Ανανέωσε επίσης τα e-tron GT και RS e-tron GT.
- Νέα μπαταρία για 609 χλμ. αυτονομία και πιο γρήγορη φόρτιση.
- Βελτιώσεις σε φρένα, ανάρτηση και στην καμπίνα.

Φρεσκάρισμα στους ηλεκτρικούς «πυραύλους»

Η Audi ανανέωσε και βελτίωσε τα υπάρχοντα ηλεκτρικά e-tron GT και RS e-tron GT, ενώ παράλληλα παρουσίασε και τη νέα έκδοση RS Performance, η οποία έρχεται να καθίσει στην κορυφή της γκάμας... τρέχοντας με 925 άλογα!  

Νέα μπαταρία και πιο γρήγορη φόρτιση

Στη βάση της νέας οικογένειας e-tron GT βρίσκεται μια μπαταρία 97 kWh, η οποία είναι 9 κιλά ελαφρύτερη από τη μπαταρία 84 kWh του απερχόμενου μοντέλου. Το σύστημα ανάκτησης ενέργειας κατά την πέδηση έχει επίσης βελτιωθεί, από τα 290 kW στα 400 kW και είναι ρυθμιζόμενο μέσω χειριστηρίων πίσω από το τιμόνι. Η μάρκα αναφέρει πως υπό ιδανικές συνθήκες το μοντέλο μπορεί να ταξιδέψει έως και 609 χιλιόμετρα με μία φόρτιση. Επίσης, η μέγιστη ταχύτητας φόρτισης έχει επίσης αυξηθεί από τα 270 kW σε 320 kW, που σημαίνει ότι η μπαταρία μπορεί να φορτίσει από 10-80% σε μόλις 18 λεπτά, ενώ μια φόρτιση 10 λεπτών μπορεί να προσθέσει αυτονομία 280 χλμ.

Περισσότερη ιπποδύναμη και νέο κορυφαίο μοντέλο

Σημαντικές αλλαγές έχουν γίνει και στους ηλεκτροκινητήρες του e-tron GT. Το βασικό μοντέλο, γνωστό πλέον ως S e-tron GT, διαθέτει ένα ζευγάρι κινητήρων που συνδυάζονται για να παράγουν 679 άλογα. Εν τω μεταξύ, η ισχύς για το RS e-tron GT έχει αυξηθεί στους 856 ίππους, ενώ παρούσα είναι η νέα ναυαρχίδα με το όνομα RS e-tron GT Performance με 925 άλογα, όντας το πιο ισχυρό Audi που έχει κατασκευαστεί ποτέ. Αυξημένη ιπποδύναμη σημαίνει και γρηγορότερο 0-100 χλμ./ώρα. Το S e-tron GT απαιτεί 3,4 δευτερόλεπτα, το RS e-tron GT 2,8 δευτερόλεπτα και το RS e-tron GT Performance 2,5 δευτερόλεπτα. Η τελική ταχύτητα για το S e-tron GT είναι στα 245 χλμ./ώρα, ενώ για τα μοντέλα RS στα 250 χλμ./ώρα.

Βελτιώσεις σε φρένα, ανάρτηση και στην καμπίνα

Από κει και πέρα, η Audi έχει τοποθετήσει και νέα φρένα, ενώ σημαντικές αναβαθμίσεις έχουν γίνει στην τυπική αερανάρτηση και στην προαιρετική ενεργή ανάρτηση. Το σύστημα τετραδιεύθυνσης είναι επίσης μια επιλογή. Μικρές αλλαγές έχουν γίνει και στην καμπίνα, με νέα καθίσματα, διαφορετικό τιμόνι και προαιρετική πανοραμική γυάλινη οροφή που μπορεί να γίνει αδιαφανής με το πάτημα ενός κουμπιού.

Συνέχεια του άρθρου >>>
LEASING BEST SELLERS
elk test