Εντός του 2017 καταφθάνουν τα νέα μοντέλα του Cobra
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Εντός του 2017 καταφθάνουν τα νέα μοντέλα του Cobra

Η Cobra ξαναχτυπά!

2.811 Επισκέψεις στο άρθρο (11/11/2016)

Η AC Cars σχεδιάζει να ξαναρχίσει την παραγωγή του ιστορικού μοντέλου Cobra, από το επόμενο έτος και ήδη, έχει γίνει γνωστή και μια ενδεικτική τιμή του.


Μία από τις εκδόσεις κινητήρα, αφορά έναν τούρμπο 550 ίππων

Μία από τις εκδόσεις κινητήρα, αφορά έναν τούρμπο 550 ίππων

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Τα νέα δεδομένα γύρω από την παραγωγή αυτοκινήτων, επιτρέπουν στην AC Cars να μπει ξανά στο «παιχνίδι» της κατασκευής νέων μοντέλων Cobra, πέραν των 9 μοντέλων-κληρονομιά που θα κατασκευαστούν με τον αρχικό εξοπλισμό που χρησιμοποιήθηκε το 1962.
 
Η απόφαση της AC Cars ήρθε μετά το νέο νόμο για τους κατασκευαστές  χαμηλού όγκου οχημάτων, ο οποίος και επιτρέπει στις μικρές αυτοκινητοβιομηχανίες, για έναν περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, να μη χρειάζεται να περάσουν από την αυστηρή και δαπανηρή διαδικασία πιστοποίησης των υπολοίπων κατασκευαστών, εφόσον το πρωτότυπο του μοντέλου είναι τουλάχιστον 25 ετών και ο κινητήρας που χρησιμοποιείται πληροί τις προδιαγραφές εκπομπών ρύπων της σύγχρονης εποχής. 
Έτσι η παραγωγή για τα νέα μοντέλα θα πρέπει να θεωρείται γεγονός και έχει γίνει μάλιστα γνωστό ότι θα έρθουν με δύο εκδόσεις στον κινητήρα, μία με ατμοσφαιρικό 440 ίππων και μία με τούρμπο που βγάζει 550 άλογα.
 
Σύμφωνα δε, με τον ιδιοκτήτη της AC Cars, Alan Lubinsky, τα νέα μοντέλα θα λανσαριστούν αρχικά στη Βρετανία, με τιμή που δεν θα υπερβαίνει τις 100.000 λίρες (περίπου 116.000 ευρώ).
 
Όπως έγινε, τέλος, γνωστό, οι πρώτες παραγγελίες για το νέο Cobra έχουν καταφθάσει στην εταιρεία, η οποία και έχει ανακοινώσει ότι τα νέα μοντέλα θα διατεθούν στην αγορά στα μέσα του 2017.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto