H Supra της EKanno Racing φοράει 20άρες Vossen Racing σε μαύρο φινίρισμα.

Tο βλέμμα πέφτει αμέσως στην πίσω αεροτομή.

Η νέα Supra με Vossen ζάντες & αεροτομή «όνειρο»

2.166 Επισκέψεις στο άρθρο (10/10/2019)

Υπάρχουν άνθρωποι που λένε πως έτσι ακριβώς θα έπρεπε να μοιάζει η εργοστασιακή Supra. Εσείς τι λέτε;


To δικό του βελτιωτικό πακέτο για την νέα Supra παρουσίασε ο οίκος EKanno Racing που έχει την έδρα του στο Μπαχρέιν καταφέρνοντας να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του, αφού το τελικό αποτέλεσμα είναι, χωρίς υπερβολές, ιδιαίτερα ικανοποιητικό.

Από την πρώτη ματιά, το βλέμμα πέφτει αμέσως στην πίσω αεροτομή που είναι εμπνευσμένη από αυτή της προηγούμενης γενιάς και τα ανθρακονημάτινα μικρά αεροδυναμικά μέρη που βρίσκονται σε όλο το αμάξωμα (διαχύτες μπροστά και πίσω, ποδιές στο πλάι) και, άσχετα αν βοηθούν το μοντέλο, τονίζουν σίγουρα το παρουσιαστικό του θρυλικού μοντέλου στην 5η του γενιά. Τέλος, η Supra της EKanno Racing φοράει 20άρες Vossen Racing σε μαύρο φινίρισμα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν ο οίκος προχώρησε στην αναβάθμιση του κινητήριου συνόλου, η εταιρεία πάντως αποκάλυψε μια εικόνα με το αυτοκίνητο να βρίσκεται πάνω σε δυναμόμετρο. Υπενθυμίζουμε πως η νέα Supra έχει κάτω από καπό έναν 6κύλινδρο σε σειρά υπερτροφοδοτούμενο 3λιτρο κινητήρα απόδοσης 340 ίππων και 500 Nm ροπής. Χάρη στο 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο (με δύο modes Νοrmal και Sport) έχει την δυνατότητα να κάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 4,3 δευτερόλεπτα (με Launch Control) και να φτάνει μέγιστη τελική ταχύτητα τα 250 χλμ./ώρα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@Toyota #Supra on #VossenForged S21-01 wheels by @EKanooRacing. #grsupra #vossen #toyotasupra #mkvsupra

A post shared by VOSSEN WHEELS (@vossen) on

test center
citroen