Το καμάρι της Avon στον τομέα των θερινών ελαστικών υψηλών επιδόσεων. Ιδανικό για αυτούς που πατούν “τέρμα το γκάζι”, ενώ παράλληλα είναι ένας από τους «πρωταθλητές» στην πρόσφυση στο βρεγ

Το καμάρι της Avon στον τομέα των θερινών ελαστικών υψηλών επιδόσεων. Ιδανικό για αυτούς που πατούν “τέρμα το γκάζι”, ενώ παράλληλα είναι ένας από τους «πρωταθλητές» στην πρόσφυση στο βρεγμένο οδόστρωμα (με σήμανση Α στην ευρωπαϊκή ετικέτα). Δείτε με 1 κλικ.

Avon ZV7

2.663.984 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2020)

 Η Avon δημιούργησε το ZV7 με στόχο την ασφάλεια στην μετακίνηση με συνδυασμό υψηλής απόδοσης και άριστης πρόσφυσης σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα. Στην e-έρευνα μας, διεθνώς, δείχνει να μαζεύει κολακευτικά σχόλια και να χαρακτηρίζεται –από πολλούς- ως μία Best value επιλογή. Δεν είναι  τυχαίο ότι κυκλοφορεί και με μία άκρως αξιόλογη ευρωπαϊκή  ετικέτα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Συγκεκριμένα έχει αξιολογηθεί  με: 

Κράτημα στο βρεγμένο: Α
Κατανάλωση καυσίμου: C
Θόρυβο κύλισης: 69 Db

Το εν λόγω ελαστικό «δεν μασάει» στην βροχή χάρη στις ειδικές αυλακώσεις και τις 3D εγκοπές που βρίσκονται στο πέλμα του, οι οποίες απομακρύνουν γρήγορα και αποτελεσματικά το νερό, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο υδρολίσθησης.

Επιπλέον, για την κατασκευή του έχει χρησιμοποιηθεί μία νέα τεχνολογία πολυμερών,  ενώ  η γόμα του είναι φτιαγμένη με προηγμένες τεχνικές ανάμειξης . Με αυτό τον τρόπο προσφέρει αξιόπιστο κράτημα σε όλες τις συνθήκες , μειωμένη αντίσταση κύλισης και εντυπωσιακή μακροζωία.
Αναλυτικότερα το νέο Avon ZV7 είναι:
  • Δομημένο  με μεγάλες περιφερειακές αυλακώσεις στο πέλμα, για να απομακρύνεται το νερό γρήγορα, έτσι ώστε να μειώνεται ο κίνδυνος της υδρολίσθησης .
  • Κατασκευασμένο με πολυμερική τεχνολογία με μία μοναδική γόμα που προσφέρει εξαιρετική απόδοση σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα.
  • Σχεδιασμένο για να προκαλεί ελάχιστο θόρυβο κύλισης.
Σημαντικό (και ,στις μέρες μας, όχι αυτονόητο από όλες τις εισαγωγικές),
το ότι μπορείτε να το βρείτε ετοιμοπαράδοτο σε όποια διάσταση και αν χρειάζεστε !
Τα  εν λόγω ελαστικό, αλλά και τα υπόλοιπα της Avon έρχονται στην Ελλάδα, αποκλειστικά, από την εταιρεία Π.Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, η οποία είναι επίσημος αντιπρόσωπος και των ελαστικών Cooper. Η εισηγμένη και στο ΧΑΑ, εταιρεία  έχει συνδέσει το όνομα της και με παγκόσμιες μάρκες στο χώρο του αυτοκινήτου (επιβατικού και επαγγελματικού) , όντας επίσημος αντιπρόσωπος των εταιριών Jaguar, Land Rover, Ιsuzu και Scania.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη μάρκα-μοντέλο ελαστικού που σας ενδιαφέρει)

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto