Τo Nissan Juke είναι στη βάση της γκάμας των SUV της Nissan και ξεχωρίζει μέσω της δυναμικής του εμφάνισης, του ποιοτικού του επιπέδου και της δυναμικής του συμπεριφοράς.  Με ποιον 1 και μοναδικό κινη
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τo Nissan Juke είναι στη βάση της γκάμας των SUV της Nissan και ξεχωρίζει μέσω της δυναμικής του εμφάνισης, του ποιοτικού του επιπέδου και της δυναμικής του συμπεριφοράς. Με ποιον 1 και μοναδικό κινητήρα είναι διαθέσιμο;

Nissan Juke

2.663.877 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2020)


Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Τo Nissan Juke ανοίγει την αυλαία της μεγάλης SUV οικογένειας της Nissan και ξεχωρίζει μέσω της δυναμικής του εμφάνισης, του ποιοτικού του επιπέδου, της δυναμικής του συμπεριφοράς και του ισχυρού και οικονομικού κινητήρα του.
 

Η νέα γενιά του Nissan Juke ερεθίζει ευχάριστα τα οπτικά σου κύτταρα μέσω της σχεδίασής του, αλλά και των δυνατοτήτων εξατομίκευσης που διαθέτει, προσφέροντας επιλογές διχρωμίας οροφής-αμαξώματος, καθώς και έντονα, ξεχωριστά χρώματα που κάνουν την τελική επιλογή ευχάριστα… δύσκολη. Σε κάθε πτυχή του, το συμπαγές αμάξωμα του Juke εκφράζει νεανικό χαρακτήρα και δυναμισμό σε κάθε λεπτομέρεια, συνθέτοντας ένα πρωτοποριακό αλλά και κομψό αισθητικό αποτέλεσμα.



Πλούσιες σε εξοπλισμό, αλλά και ξεχωριστές εκδόσεις
Η Nissan προσφέρει μια πλούσια γκάμα εκδόσεων για το μοντέλο της που περιλαμβάνουν εντυπωσιακά αισθητικά ή τεχνολογικά πακέτα εξοπλισμού ξεκινώντας μάλιστα από τη βασική έκδοση Energy. Βέβαια, και στις επόμενες εκδόσεις (Acenta, N-Connecta, N-Connecta Pack, Ν-Design) θα βρείτε αμέτρητες επιλογές στο χρώμα του αμαξώματος και του εσωτερικού, όπως και στην κορυφαία έκδοση, Techna. Τέλος, για όσους θέλουν κυριολεκτικά τα πάντα σε ανέσεις και εξοπλισμό ασφάλειας, υπάρχει η ξεχωριστή έκδοση Black Design που συνδυάζεται αποκλειστικά με το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DCT.



Ξεχωριστό και στο εσωτερικό του
Το Nissan Juke εντυπωσιάζει στο εσωτερικό του με την σχεδίαση να είναι νεανική και ιδιαίτερα σύγχρονη σε όλες τις εκδόσεις. Το υψηλό επίπεδο ποιότητας και ο πλούσιος εξοπλισμός με σύγχρονα συστήματα  άνεσης και υποβοήθησης αναβαθμίζουν τον διάκοσμο, ενώ αυτός «απογειώνεται» στις εκδόσεις με την διχρωμία στο ταμπλό. Τέλος, οι χώροι είναι πολύ καλοί για 4 ή και 5 επιβάτες με το χώρο αποσκευών να έχει όγκο 422 λίτρα.



Γλυκιά γεύση στο δρόμο, κερασάκι ο 1.000άρης DIG-T των 117 ίππων
Το νέο Nissan Juke εφοδιάζεται με τον τρικύλινδρο υπερσύγχρονο DIG-T κινητήρα του 1,0 λίτρου ο οποίος αποδίδει 117 ίππους και 180 Nm ροπής (200 σε κατάσταση overboost), διαθέσιμα από τις 1.750 έως τις 4.000 σ.α.λ.. Το εξελιγμένο τεχνολογικό προφίλ του εξασφαλίζει  πολιτισμένα χαρακτηριστικά λειτουργίας, επιτυγχάνοντας παράλληλα καλές επιδόσεις (10,4 δλ. για το 0-100 χλμ./ώρα με τελική ταχύτητα 180 χλμ./ώρα) και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου (4,8-4,9 λτ./100 χλμ.). Συνδυάζεται με 6τάχυτο μηχανικό ή προαιρετικά με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DCT το οποίο μπορεί να συνδυαστεί και με το σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης ProPILOT της Nissan. Ο κινητήρας αυτός συνδυάζεται τέλεια και με το ξεχωριστό οδηγικό προφίλ του Juke, προσφέροντας άνετες και ευχάριστες διαδρομές και εκφράζοντας σπορ χαρακτήρα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στο μοντέλο που σας ενδιαφέρει)

Δειτε και τα 98 μοντέλα της Εκθεσης

Toyota
moto