
Βασισμένο στο βραβευμένο και νικητή crash test ADVANSAFIX IV* το Νέο ADVANSAFIX i-Size (76-150 cm) πηγαίνει την ασφάλεια ένα βήμα παραπέρα. Δείτε περισσότερα με 1 κλικ!
Βασισμένο στο βραβευμένο και νικητή crash test ADVANSAFIX IV* το Νέο ADVANSAFIX i-Size (76-150 cm) πηγαίνει την ασφάλεια ένα βήμα παραπέρα. Έχει κατασκευαστεί βάσει του νέου κανονισμού i-Size (R219) και έχει ελεγχθεί με τα αυστηρότερα κριτήρια και crash τεστ στο ιδιόκτητο crash test κέντρο μας (όπως όλα τα καθίσματα της BRITAX), αλλά παρέχει και έξτρα προστασία με τις ζώνες 5 σημείων που φοριούνται περισσότερο (έως 21 κιλά) για τα μικρότερα παιδιά και και με το σύστημα XP PAD για τα μεγαλύτερα παιδιά και τις ζώνες 3 σημείων.
*ADVANSAFIX IV R, Νικητής στα car seat test (06/2019), Category: 9 – 36 kg
Η ασφάλεια των παιδιών μας είναι πρωταρχικής σημασίας για εμάς. Για τον λόγο αυτό το Νέο ADVANSAFIX i-Size σχεδιάστηκε και εγκρίθηκε βάσει των νέων στάνταρ ασφαλείας i-Size (R129) και εξοπλίστηκε με τα πλέον αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως το XP-PAD, Secure Guard & SICT
To NEO ADVANSAFIX i-Size κατασκευασμένο στην Γερμανία, με τον νέο σχεδιασμό του και με top χαρακτηριστικά ασφαλείας, θα καλύψει την ανάγκη για ασφαλής και άνετες μετακινήσεις του παιδιού ,σε μικρές ή μεγάλες διαδρομές, αμέσως μετά το βρεφικό κάθισμα αυτοκινήτου , μέχρι και τα πρώτα 12 χρόνια της ζωής του.
Top Χαρακτηριστικά:
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία ή προιόν που σας ενδιαφέρει)
Με νέο εσωτερικό τα ανανεωμένα Tesla Model S και X
Ford bonus με επιτόκιο 0.99% και 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.
Αποκτήστε το Opel Crossland από 16.700€
SEAT Leon e-Hybrid Vs Toyota Corolla Hybrid
Δοκιμή: Jeep Renegade 4xe Trailhawk με 240 PS
Αποκλειστικό: Νέα Toyota GR Corolla με 261 ίππους
Νέες βασικές Plug-In υβριδικές BMW Σειρά 3 και 5
Ανανέωση για το 3θυρο, το 5θυρο και το cabrio ΜΙΝΙ
Αυτά τα μοντέλα της Ford δεν πληρώνουν τέλη
Τα μεταχειρισμένα με το μεγαλύτερο όφελος Σήμερα
Ψάχνεις Συνεργείο στη περιοχή σου; Βρες το καλύτερο κοντά σου!
Τι διαφορά έχει αυτό το άρθρο με την έκθεση που παρουσίασε το αυτοτρίτη τον περασμένο μήνα? επιπλέον, όλες οι φωτό είναι από περασμένα σας άρθρα και από τα promo των εκάστοτε εταιρειών. δε διακρίνω κάτι φρέσκο.
Απάντηση:
....Αν και τιποτα δεν συγκρινεται με την πραγματικη εκθεση, παρολα αυτα πολυ καλη ιδεα! Απ' το ολοτελα.....
το ψηλοσουλουποσαν πισω αλλα εμπρος ειναι σαν αγριοχηρος ,,θελει δουλιτσα ακομα,μηχανικα σχεδον το καλύτερο
Απάντηση: Ποιο μοντέλο σχολιάζετε;
Μπορεί να ενημερώσει κάποιος για να μην μπλέκουμε με τους αντιπροσώπους?
Απάντηση: Σε τι αναφέρεστε;
Το άρθρο για το KIA Sportage είναι ανακριβές καθώς η αυτόνομη πέδηση (AEB), καθώς επίσης και πάρα πολλές άλλες λειτουργίες ασφάλειας, όχι μόνο είναι extra αλλά δεν είναι και διαθέσιμες παρά στη μεγαλύτερη, και ακριβότερη, έκδοσή του μοντέλου (GT Line).
Απάντηση: Ευχαριστούμε για το σχόλιό σας. Το άρθρο στο οποίο αναφέρεστε είναι παρουσίαση μοντέλου και όχι έκδοσης, οπότε αναφέρεται η διαθεσιμότητα των συστημάτων στο μοντέλο, όχι αν είναι στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις. Καλή συνέχεια.
εξαιρετικα και τα δυο,λιγο ποιο ξεχωριστο το c3 ,αλλα ο αρχηγος της κατηγοριας παραμενει το 208,1.2 τurbo στα 15κ περιπου δεν παιζεται
Το ίδιο εξοπλισμό έπρεπε να προσφέρουν και στο Kuga. Οχι να πρέπει να φτάσεις τις 32.000 για να έχεις φώτα Led!
👏👏👏ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Η ΤΥΧΕΡΗ!ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΉ ΣΕΛΊΔΑ συγχαρητήρια κ μπράβο 💗 για τον πανέμορφο διαγωνισμό σας!Σας ευχαριστούμε πολύ!ευχαριστούμε θερμά για την ευγενική προσφορά σας 🌹🌹🌹μακάρι να είμαι τυχερή θα το απολαύσουμε στο έπακρο καλές δουλειές να έχετε ☘️☘️☘️ Καλές γιορτές με υγεία αγάπη και ευτυχία σε όλους μας εύχομαι! ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ!!!