Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Pattas Service

2.555.808 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2020)

Τεχνογνωσία, σύγχρονος εξοπλισμός, γραπτή εγγύηση, ανταγωνιστικές τιμές και όλα τα χαρακτηριστικά, που δημιουργούν πιστούς οπαδούς, μα πάνω απ` όλα πιστούς πελάτες !

Ο γενικός κανόνας λέει, ότι το αυτοκίνητο χρειάζεται service περίπου μια φορά το χρόνο ή όταν συμπληρώσει 15-20.000 χιλιόμετρα το ανώτερο. Σωστότερο, όμως, είναι να εξετάζετε και άλλους παράγοντες όπως η μάρκα ή το μοντέλο του οχήματος και να λαμβάνετε υπόψη σας τις υποδείξεις του κατασκευαστή.

Έτσι, είναι σημαντικό, όταν κάνετε service στο αυτοκίνητό σας, να επιλέξετε μία σύγχρονη επιχείρηση με εξειδικευμένη τεχνογνωσία. Μία επιχείρηση η οποία θα προσθέτει αξία στη «σχέση σας» και με την συμβουλευτική της μα κυρίως με την διατήρηση της λειτουργικότητας του αυτοκινήτου σου (τόσο για λόγους καθημερινής ασφαλούς μετακίνησης όσο και για …πρακτικούς λόγους όπως η διατήρηση ψηλότερης μεταπωλητικής αξίας «όταν έρθει η ώρα του»)!

Μία τέτοια επιχείρηση είναι το συνεργείο της Pattas Service         
 
Aποτελεί ένα σύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων το οποίο εγγυάται άμεση λύση σε όποιο θέμα και αν αντιμετωπίσετε. Προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης αυτοκινήτων με εξειδίκευση στα Group Vag, Porsche & Opel Διαθέτει τεχνογνωσία και γνήσιο διαγνωστικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς. Η πολύχρονη παρουσία στον χώρο της συντήρησης  αυτοκινήτου και ο επαγγελματισμός που την διακρίνει, σας εγγυάται την καλύτερη δυνατή συντήρηση και επισκευή του αυτοκινήτου σας. Ο εξοπλισμός και πάνω απ` όλα η διάθεση για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, το κάνει να «διαφημίζεται και στόμα με στόμα». Επιπλέον, διαθέτει εκπαιδευμένο προσωπικό, (μηχανικούς με εμπειρία και μεράκι), που θα κάνει το καλύτερο για σας.
 
Αναλυτικότερα στις εγκαταστάσεις του συνεργείου θα βρείτε τις εξής υπηρεσίες: 
 

  • Διαγνωστικός έλεγχος με γνήσια διαγνωστικά εργαλεία ANIP ( Brain Bee)
  • Έλεγχος  επισκευή  A/C, πλήρωση φρέον.
  • Πλήρης Ηλεκτρονικός έλεγχος
  • Μεγάλη γκάμα γνήσιων ανταλλακτικών και λιπαντικώνΈλεγχος φρένων,Αναρτήσεις
  • Πλήρης Μηχανολογικός έλεγχος.
  • Επισκευές κινητήρα
  • Με κάθε Service, λεπτομερής έλεγχος 20 σημείων οχήματος.
  • Προετοιμασία για ΚΤΕΟ

Μη διστάσετε να τηλεφωνήσετε στο συνεργείο Pattas Service ​​​​προκειμένου να τους ενημερώσετε για τις εργασίες που ενδιαφέρεσθε και να κλείσετε ραντεβού για συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα.
 
PATTAS SERVICE
Καλέστε: 
2114082822
Δείτε με 1 κλικ: https://www.facebook.com/Pattas-Service-634695930211535
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία ή προιόν που σας ενδιαφέρει)

Σχολιάστε