Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Raceworks Car Service

2.556.306 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2020)

Ασφάλεια! Από τον σχεδιασμό των εγκαταστάσεων και των διαδικασιών που ακολουθούνται στην επιχείρηση, μέχρι τον τελικό έλεγχο πριν την παράδοση κάθε αυτοκινήτου, στον κάτοχο του. Όλα με στόχο την ασφάλεια (στην εργασία και στον δρόμο) !

Αμεσότητα! Καθώς κάθε περίπτωση είναι ιδιαίτερη. Κάθε κάτοχος, μοναδικός. Όλοι βρίσκουν αμεσότητα ανταπόκρισης στο θέμα συντήρησης ή βελτίωσης του αυτοκινήτου τους.

Εμπιστοσύνη! Διότι είναι η λέξη «κλειδί» (τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σχέσεις-συναλλαγές). Κερδίζεται, δεν απονέμεται. Και η Raceworks Car Service δείχνει να έχει κερδίσει το παιχνίδι της καλής φήμης. Bασισμένη στον σεβασμό και την ποιότητα της δουλειάς που παρέχεi στους πελάτες. Στοχεύοντας στα υψηλά επίπεδα Ικανοποίησης. Προσφέροντας πολύ ανταγωνιστικές τιμές για όλες τις υπηρεσίες της !
 
Το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, με έδρα τις εγκαταστάσεις της Raceworks Car Service αναλαμβάνει επισκευές και αναβαθμίσεις αυτοκινήτων.   

Αναλαμβάνουν με υπευθυνότητα το γενικό σέρβις του οχήματος σας, καθώς και ειδικές επισκευές σε αυτοκίνητα (από αυτόματο σασμάν μέχρι επισκευή κινητήρα). Aποτελεί ένα σύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων το οποίο εγγυάται άμεση λύση σε όποιο θέμα και αν αντιμετωπίσετε. Ο εξοπλισμός και πάνω απ` όλα η διάθεση για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, το κάνει να «διαφημίζεται και στόμα με στόμα». Διαθέτει εκπαιδευμένο προσωπικό, (μηχανικούς με εμπειρία και μεράκι), που θα κάνει το καλύτερο για σας. 

Αναλυτικότερα στις εγκαταστάσεις του συνεργείου θα βρείτε τις εξής υπηρεσίες: 

  • Διαγνωστικός έλεγχος με γνήσια διαγνωστικά εργαλεία
  •  Έλεγχος  επισκευή  A/C, πλήρωση φρέον.
  • Service παντός τύπου, έλεγχος 30 σημείων.
  • Ειδικές Κατασκευές Βελτιώσεις, Restoration.
  • Μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών και λιπαντικών.
  • Σύστημα Διεύθυνσης, πέδησης, Αναρτήσεις.
  • Προετοιμασία Υποστήριξη Αγωνιστικών Αυτοκινήτων.
  • Πλήρης Μηχανολογικός έλεγχος, Επισκευή Σασμάν.
  • Προέλεγχος & Διεκπεραιώσεις ΚΤΕΟ

Μη διστάσετε να τηλεφωνήσετε στο συνεργείο Raceworks Car Service προκειμένου να τους ενημερώσετε για τις εργασίες που ενδιαφέρεσθε και να κλείσετε ραντεβού για συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα.

RACEWORKS CAR SERVICE
Καλέστε: 
2109752082
Δείτε με 1 κλικ: http://www.raceworks.gr/

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία ή προιόν που σας ενδιαφέρει)

Σχολιάστε

Ας δούμε τι καίει κάθε τύπος αυτοκινήτου: