• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η Jaguar παρουσιάζει στο Ντιτρόιτ την ανανεωμένη F-Type, με ήπιες αισθητικές αλλαγές που συνοψίζονται στους νέους προφυλακτήρες και στα καινούργια φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED.

Νέα προσθήκη στη γκάμα αποτελεί η έκδοση F-Type Sport 400, που τοποθετείται ανάμεσα από τις F-Type S και F-Type R. Διαθέτει τον 3λιτρο V6 κινητήρα, που έχει απόδοση 400 ίππων ισχύος και 460 Nm ροπής.

Το εμπορικό λανσάρισμα της ανανεωμένης Jaguar F-Pace θα πραγματοποιηθεί στο πρώτο τρίμηνο του έτους.

Στο εσωτερικό συναντάμε ελαφρύτερα κατά 8 κιλά καθίσματα, το νέο σύστημα infotainment Touch Pro, φινίρισμα από χρώμιο και αλουμίνιο, αλλά και νέες δερμάτινες επενδύσεις.

Jaguar F-Type ανανέωση

Διαβάστηκε από 2171 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/1/2017

Με ήπιες αισθητικές επεμβάσεις, αναβαθμισμένο εσωτερικό και νέα έκδοση 400 ίππων, συνεχίζει την εμπορική της καριέρα η Jaguar F-Type.

 
Η Jaguar παρουσιάζει στο Ντιτρόιτ την ανανεωμένη F-Type, με ήπιες αισθητικές αλλαγές που συνοψίζονται στους νέους προφυλακτήρες και στα καινούργια φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED.
 
Στο εσωτερικό συναντάμε ελαφρύτερα κατά 8 κιλά καθίσματα, το νέο σύστημα infotainment Touch Pro, φινίρισμα από χρώμιο και αλουμίνιο, αλλά και νέες δερμάτινες επενδύσεις. Η εταιρεία εισάγει το πακέτο R-Dynamic στην F-Type με τον V6 κινητήρα, που προσθέτει στο μείγμα ζάντες 19 ή 20 ιντσών, αλλά και μαύρες πινελιές στους προφυλακτήρες και στο καπό.
   
Νέα προσθήκη στη γκάμα αποτελεί η έκδοση F-Type Sport 400, που τοποθετείται ανάμεσα από τις F-Type S και F-Type R. Εξοπλίζεται με μαύρους τροχούς 20 ιντσών, ενισχυμένα φρένα, γκρι διακοσμητικά, ειδικά σηματάκια και βελτιωμένο πλαίσιο. Όπως λέει και το όνομά της, διαθέτει τον 3λιτρο V6 κινητήρα, που έχει απόδοση 400 ίππων ισχύος και 460 Nm ροπής. Η F-Type Sport 400 θέλει 4,9 δλ. για το 0-100, ενώ έχει τελική ταχύτητα 275 χλμ./ώρα.
 
Οι υπόλοιπες εκδόσεις παραμένουν ως είχαν, με την απλή F-Type να αποδίδει 340 ίππους, F-Type S 380, την F-Type R 550 και την F-Type SVR 575 ίππους. Στις πισωκίνητες εκδόσεις υπάρχει η επιλογή για μηχανικό κιβώτιο, ενώ στις 4κίνητες το αυτόματο των 8 σχέσεων είναι μονόδραμος. Όλες οι εκδοχές με τον V8 κινητήρα θα είναι εφεξής μόνο τετρακίνητες. Το εμπορικό λανσάρισμα της ανανεωμένης Jaguar F-Τype θα πραγματοποιηθεί στο πρώτο τρίμηνο του έτους.

Tags: JAGUAR, F-Type