Κάλυμμα μοτέρ έγινε θρύψαλα (+vid)

2.425 Επισκέψεις στο άρθρο (25/6/2019)

Κομμάτια έγινε το γυάλινο κάλυμμα όταν δεν μπόρεσε να αντέξει την πίεση. Δείτε τα εντυπωσιακά videos.

Η Lamborghini Ηuracan είναι ίσως το μοντέλο της ιταλικής φίρμας που έχει δεχτεί την μεγαλύτερη φροντίδα από βελτιωτικούς οίκους και έτσι δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να δοκιμάζεται στο 400άρι ή το 800άρι με αντίπαλο το χρονόμετρο ή άλλα παντοδύναμα μοντέλα.

Τις τελευταίες μέρες κάνει τον γύρο του κόσμου ένα μικρό video που δείχνει κάτι που όμοιό του δεν έχουμε δει. Αφορά μια Huracan που πραγματοποιούσε τεστ επιτάχυνσης στo αεροδρόμιο του Colorado Springs λίγο πριν λάβει μέρος στην εκδήλωση Pikes Peak Airstrip Attack.

Στην αρχή μπορεί να καταλάβει κάποιος πως η Huracan έχει ένα θέμα στο να αξιοποιήσει την ισχύ της, ωστόσο η έκπληξη έρχεται λίγο αργότερα όταν το γυάλινο κάλυμμα γίνεται θρύψαλα. Ο οίκος Underground Racing που είναι πίσω από την κατασκευή τόνισε: «Δεν υπήρχε πρόσφυση κατά την επιτάχυνση. Το κάλυμμα πάνω από τις εισαγωγές έγινε κομμάτια από την πίεση, δεν έχει ξαναγίνει αυτό. Όλα επισκευάστηκαν, απλά δανειστήκαμε ένα κάλυμμα από ένα R8 και είμαστε έτοιμοι να προσπαθήσουμε ξανά».

Δείτε το video.
 

PEUGEOT NEW EVANS
4green