• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ο καθαρισμός του φίλτρου DPF συμφέρει γιατί κοστίζει λιγότερο από την αγορά νέου και παρέχει τα ίδια ποιοτικά και ποσοτικά αποτελέσματα.

Μην ξεχάσετε το φίλτρο DPF

131.434 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/1/2021

Στα πετρελαιοκίνητα οχήματα, υπάρχει και το φίλτρο κατακράτησης μικροσωματιδίων, γνωστό ως DPF, το οποίο αποτελεί ουσιαστικά η νέα τεχνολογία στα φίλτρα, που τους επιτρέπει όχι μόνο να κατακρατούν τα σωματίδια αλλά φροντίζουν και να τα καταστρέφουν, πριν αυτά διαρρεύσουν στο περιβάλλον, με πολύ αρνητικές συνέπειες στον ανθρώπινο οργανισμό.

Με δεδομένη και τη χρησιμότητά του, όμως, το φίλτρο αυτό είναι τις περισσότερες φορές αρκετά ακριβό για να αντικατασταθεί. Η περίοδος αντικατάστασης δεν είναι φυσικά ίδια για όλα τα μοντέλα που έχουν DPF, η μακροβιότητά τους, όμως, εξασφαλίζεται κυρίως μέσω της σωστής συντήρησης του κινητήρα, αλλά και της καλής ποιότητας καυσίμου.

Επομένως, ο έλεγχός του είναι ο πιο σημαντικός από όλα τα φίλτρα, αφού αν το προλάβετε, ο καθαρισμός του συμφέρει γιατί κοστίζει λιγότερο από την αγορά νέου και παρέχει τα ίδια ποιοτικά και ποσοτικά αποτελέσματα. Συνήθως καλύπτεται μάλιστα, από γραπτή εγγύηση φραγής, που δεν παρέχεται σχεδόν σε καμία αγορά νέου φίλτρου.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)