Το νέο MG GS προσφέρεται στην Αγγλία με έναν 1.500άρη turbo κινητήρα βενζίνης, ο οποίος αποδίδει 166 ίππους και 250 Nm ροπής. Στο προσεχές μέλλον θα αποκτήσει diesel έκδοση, αλλά και μια πιο ισχυρή εκ
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο MG GS προσφέρεται στην Αγγλία με έναν 1.500άρη turbo κινητήρα βενζίνης, ο οποίος αποδίδει 166 ίππους και 250 Nm ροπής. Στο προσεχές μέλλον θα αποκτήσει diesel έκδοση, αλλά και μια πιο ισχυρή εκδοχή βενζίνης.

Λανσάρεται το νέο MG GS

5.361 Επισκέψεις στο άρθρο (14/6/2016)

Με «προίκα» του την χαμηλή τιμή, τον 1.500άρι κινητήρα βενζίνης των 166 ίππων και το 7άρι αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, ξεκινάει το νέο MG GS την εμπορική του «σταδιοδρομία» στο Ην. Βασίλειο.

Ξεκινάει στις 16 του μηνός στο Ηνωμένο Βασίλειο η διάθεση του νέου GS, του πρώτου δηλαδή crossover της MG. Λανσάρεται με turbo κινητήρα βενζίνης, ενώ για πρώτη φορά στην ιστορία της φίρμας, υπάρχει η επιλογή για 7άρι αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DCT.Η ιδιοκτησίας SAIC Motor, MG, προσφέρει το GS σε τρεις εξοπλιστικές εκδόσεις, τις Explore, Excite και Exclusive, με τις τιμές να εκκινούν στην Αγγλία από τις 14.995 λίρες ή τα 18.900 ευρώ που λέμε και εμείς.Οι βασικές εκδόσεις διαθέτουν στοιχεία όπως cruise control, αυτόματα φώτα και air condition, ενώ το GS συνοδεύεται από πενταετή εργοστασιακή εγγύηση.Κάτω από το καπό του βρίσκεται ένα 1.500άρης turbo κινητήρας βενζίνης, ο οποίος αποδίδει 166 ίππους και 250 Nm ροπής. Με το 6άρι μηχανικό κιβώτιο, το MG GS κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 9,9 δευτερόλεπτα, ενώ έχει τελική ταχύτητα 190 χλμ./ώρα. Η εταιρεία ανακοινώνει μέση κατανάλωση 6,1 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 από 139 γρ./χλμ., τιμές που σίγουρα υπολείπονται του ανταγωνισμού.Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στο Λόνγκμπριτζ του Μπέρμιγχαμ, το MG GS θα αποκτήσει στο προσεχές μέλλον και diesel έκδοση, αλλά και μια πιο ισχυρή εκδοχή βενζίνης.Κλείνοντας, υπενθυμίζουμε πως στην πλατφόρμα του MG GS θα στηριχθoύν δύο νέα crossover. Ένα μικρό το 2017, αλλά και ένα μεγαλύτερο, με την φίρμα να ανταγωνίζεται έτσι μοντέλα όπως τα Nissan Juke και X-Trail, αντίστοιχα.

H MG προσφέρει το GS σε τρεις εξοπλιστικές εκδόσεις, τις Explore, Excite και Exclusive, ενώ το συνοδεύει με πενταετή εργοστασιακή εγγύηση.

H MG προσφέρει το GS σε τρεις εξοπλιστικές εκδόσεις, τις Explore, Excite και Exclusive, ενώ το συνοδεύει με πενταετή εργοστασιακή εγγύηση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
SEAT