Η έκδοση Jeep 75th Anniversary θα προσφέρεται σε όλα τα μοντέλα της εταιρείας, όπως το Jeep Cherokee και Jeep Grand Cherokee σε μαύρη γυαλιστερή βαφή και το Jeep Wrangler σε πράσινη απόχρωση καμουφλάζ

Η έκδοση Jeep 75th Anniversary θα προσφέρεται σε όλα τα μοντέλα της εταιρείας, όπως το Jeep Cherokee και Jeep Grand Cherokee σε μαύρη γυαλιστερή βαφή και το Jeep Wrangler σε πράσινη απόχρωση καμουφλάζ.

Με την Jeep στη Γενεύη

2.980 Επισκέψεις στο άρθρο (29/2/2016)

Η Jeep φέτος γιορτάζει τα 75 χρόνια ιστορίας και επιστρέφει δυναμικά στο 86ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Η Jeep φέτος γιορτάζει τα 75 χρόνια ιστορίας και επιστρέφει δυναμικά στο 86ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης με έναν εντυπωσιακό εκθεσιακό χώρο και μοντέλα που θα συναρπάσουν το κοινό.
Αντλώντας δύναμη από την ιστορία της και προετοιμάζοντας τα μοντέλα του αύριο, η Jeep θα παρουσιάσει ένα περίπτερο με το χθες να συναντάει αρμονικά το σήμερα, χάρη στο «ασταμάτητο» Willys-Overland MB του 1941, το οποίο στέκεται δίπλα στο καινούργιο Jeep Renegade, που αποδεικνύεται με τη σειρά του ασταμάτητο σε πωλήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο.
Μαζί με το απόλυτα κλασσικό Willys του 1941, στο περίπτερο της Jeep θα βρεθούν και το Willys Wagon του 1946 αλλά και το Jeep Wagoneer του 1963, προσφέροντας μία σύντομη οπτική αναδρομή στα ικανά οχήματα που δημιούργησαν το θρύλο που όλοι γνωρίζουμε σήμερα.
Το πέρασμα στο σήμερα, αλλά και η επιτομή των εορτασμών της Jeep για τα 75 της χρόνια, θα παίρνει σάρκα και οστά με την παρουσίαση των συλλεκτικών επετειακών οχημάτων που δημιούργησε η Jeep
Με την παραγωγή να σταματά σε μόλις 8.000 κομμάτια για την περιοχή ΕΜΕΑ, τα οχήματα αυτά θα φέρουν τη χαρακτηριστική σήμανση για τα 75 χρόνια της Jeep στο εξωτερικό, θα έχουν ειδικά χρώματα, σατινέ ζάντες σε μπρονζέ απόχρωση, πορτοκαλί λεπτομέρειες στο εσωτερικό αλλά και ανάγλυφη αποτύπωση του σήματος των 75 ετών στα καθίσματα του σαλονιού που έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τη νέα σειρά. 
Η έκδοση Jeep 75th Anniversary θα προσφέρεται σε όλα τα μοντέλα της εταιρείας, όπως το Jeep Cherokee και Jeep Grand Cherokee σε μαύρη γυαλιστερή βαφή και το Jeep Wrangler σε πράσινη απόχρωση καμουφλάζ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ford
skoda