• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η Bugatti έχει ξεκόψει το ενδεχόμενο να κατασκευάσει ένα SUV.

O καλλιτέχνης έχει επηρεαστεί από το σχεδιασμό της Chiron, η οποία αποτέλεσε τη βάση για να δημιουργηθεί το SUV Spartacus.

Με το Spartacus ίσως αλλάξει γνώμη η Bugatti

Διαβάστηκε από 1475 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/7/2019
 

Η Bugatti έχει ξεκόψει το ενδεχόμενο να κατασκευάσει ένα SUV, αυτό όμως δεν εμπόδισε έναν ανεξάρτητο σχεδιαστή να προσφέρει μία απόδοση ενός τέτοιο μοντέλου, το οποίο έλαβε την ονομασία Spartacus.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Bugatti, Stephan Winkelmann,  η γαλλική φίρμα δεν ενδιαφέρεται να ακολουθήσει τα βήμα της Bentley ή της Lamborghini και να προχωρήσει στην κατασκευή ενός SUV. «Δεν θα υπάρξει SUV από το Bugatti», είπε νωρίτερα φέτος, επιμένοντας ότι ένα τέτοιο όχημα δεν συνάδει με την ιστορία που κουβαλά στις «πλάτες» της η εταιρεία της οποία ηγείται.
 
Παρόλο την ξεκάθαρη θέση του ισχυρού άντρα της μάρκας, ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Sajdin Osmancevic φαίνεται πως δεν πείστηκε. Έτσι προχώρησε στο σχεδιασμό ενός SUV με το λογότυπο της Bugatti, στο οποίο έδωσε την ονομασία Spartacus, θέλοντας να κάνει τη φίρμα να αλλάξει γνώμη.
 
Όπως είναι φυσικό ο καλλιτέχνης έχει επηρεαστεί από το σχεδιασμό της Chiron, η οποία αποτέλεσε τη βάση για να δημιουργηθεί το SUV Spartacus. Το μοντέλο λαμβάνει πολλές δυναμικές γραμμές, αλλά και καμπύλες, ενώ βλέπουμε πως αντί για τους παραδοσιακούς πλαϊνούς καθρέπτες έχουν τοποθετηθεί κάμερες. Εντυπωσιακός είναι επίσης ο σχεδιασμός στο πίσω μέρος, αλλά και αυτός της οροφής, η οποία είναι διαιρεμένη σε δύο κομμάτια.
 
Φυσικά κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με σιγουριά αν υπάρχει ποτέ η πιθανότητα να κατασκευαστεί το συγκεκριμένο μοντέλο από τη Bugatti, ωστόσο εμείς θα βασιστούμε στα λόγια του Stephan Winkelmann πως δεν σκοπεύει να γίνει κάποιο SUV. Σε περίπτωση που κάποια στιγμή αλλάξουν τα δεδομένα θα σας ενημερώσουμε!