2 φωτογραφίες »

To Tesla Model S Long Range.

Μεγάλωσε η αυτονομία των Tesla Model S και X

3.004 Επισκέψεις στο άρθρο (18/2/2020)

Τις αυτονομίες των Tesla Model S Long Range και Tesla Model X Long Range, αύξησε η αμερικανική μάρκα, αμφότερες κάνοντας χρήση μέσω ενημερώσεων στο λογισμικό των μοντέλων.


Σύμφωνα με όσα αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της Tesla, πλέον το Model S Long Range έχει αυτονομία κίνησης που φτάνει τα 628 χιλιόμετρα, αριθμός αυτξημένος κατά 4,6% αν υπολογίσει κανείς τα 600 χιλιόμετρα που υπήρχαν προηγουμένως. Ομοίως, το μοντέλο Tesla Model X Long Range έχει τώρα αυτονομία 565 χιλιομέτρων, δηλαδή 7% περισσότερη από τα 528 που προϋπήρχαν.
 
Μιλώντας για το αυτό το θέμα, μέσω των social media, ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla Elon Musk δήλωσε ότι οι αυξημένες αυτονομίες οφείλονται σε «πολλές μικρές βελτιώσεις στο υλικό του αυτοκινήτου, οι οποίες έχουν εισαχθεί σταδιακά τους τελευταίους μήνες.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ο Musk πρόσθεσε πως η αυτονομία των Tesla θα μπορεί να ξεπεράσει και τα 643 χιλιόμετρα, μέσω ενός νέου σετ τροχών που σκέφτεται να κατασκευάσει η εταιρεία για όλα τα αυτοκίνητα που έχει κατασκευάσει μέχρι στιγμής. Φυσικά δε θα πρέπει να ξεχνάμε πως η δεύτερη γενιά του Tesla Roadster έχει υποσχεθεί να υποστηρίξει μια μπαταρία 200 kWh που θα της επιτρέψει να ταξιδέψει περίπου 1.000 χιλιόμετρα χωρίς να χρειαστεί φόρτιση.

MERCEDES NEW RANGE
OPEL