Ο Ολλανδός Remco Meulendijk της RM CarDesign μας δείχνει με την ψηφιακή του πένα πώς θα μπορούσε να είναι η εκδοχή της Mercedes-Maybach στην GLS.

Ο Ολλανδός Remco Meulendijk της RM CarDesign μας δείχνει με την ψηφιακή του πένα πώς θα μπορούσε να είναι η εκδοχή της Mercedes-Maybach στην GLS.

Mercedes-Maybach GLS

3.862 Επισκέψεις στο άρθρο (2/2/2017)

Μετά την S-Class, η Mercedes-Maybach στρέφει την προσοχή της στην GLS και ετοιμάζει για το 2019 τη δική της εκδοχή στο μεγάλο SUV. Δείτε όλες τις πληροφορίες για το υπερπολυτελές μοντέλο των Γερμανών.

Μετά το λανσάρισμα πολυτελών εκδοχών της S-Class, η Mercedes-Maybach ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του πρώτου της SUV. Θα βγει στις αγορές το 2019 και θα κληθεί να αντιμετωπίσει μοντέλα όπως η Bentley Bentayga, η επερχόμενη Rolls-Royce Cullinan και η Lamborghini Urus.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Το μοντέλο της Maybach θα στηριχθεί στην επόμενη Mercedes GLS, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα είναι απλώς μια πιο πολυτελής έκδοσή της. Αντιθέτως θα διαθέτει δική του σχεδιαστική ταυτότητα, αντλώντας και στοιχεία από το εντυπωσιακό Maybach 6 Coupe Concept. Το αυτοκίνητο προσπάθησε να αποδώσει με την ψηφιακή του πένα ο Ολλανδός Remco Meulendijk της RM CarDesign.
  
Διαφορετική θα είναι, λοιπόν, η μάσκα, ενώ πειραγμένα θα είναι και τα φωτιστικά σώματα. Σίγουρα θα υπάρξει περισσότερο χρώμιο, ενώ πιθανώς το μεταξόνιο να επιμηκυνθεί προς όφελος της άνεσης των πίσω επιβατών. Αντίθετα με την GLS που προσφέρει χώρο για επτά επιβάτες, το Mercedes-Maybach SUV θα είναι τετραθέσιο ή προαιρετικά πενταθέσιο. Εύλογα οι πίσω επιβάτες του θα χαίρουν «βασιλικών» ανέσεων.
 
Κίνηση λογικά θα παίρνει από το 4λιτρο twin-turbo V8 σύνολο της εταιρείας, το οποίο συνεργάζεται με αυτόματο κιβώριο εννέα σχέσεων. Πιθανό είναι να υπάρξει και κορυφαία έκδοση με το 6λιτρο twin-turbo V12 μοτέρ της εταιρείας. Το σύστημα τετρακίνησης 4MATIC και η αερανάρτηση Air Body Control θα είναι στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις, ενώ στον κύκλο της «ζωής» του μοντέλου θα υπάρξει και ηλεκτρική / υβριδική εκδοχή.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto