Tο Ford Puma ST εντοπίστηκε από τους φωτογράφους που έχουν «κατασκηνώσει» στην πίστα του Nurburgring.

Η ισχυρή έκδοση του Puma λέγεται ότι θα πάρει ισχύ από τον υπερτροφοδοτούμενο 1.5 EcoBoost κινητήρα της Ford, ο οποίος θα προσφέρει στο ST περίπου 200 ίππους.

Μετά το Ford Puma ακολουθεί και το ST

2.869 Επισκέψεις στο άρθρο (15/5/2019)

Μπορεί το Ford Puma να μην έχει κάνει ακόμα την εμφάνισή του, ωστόσο όπως φαίνεται το νέο crossover της Ford δεν θα είναι μόνο του στη γκάμα της εταιρείας, καθώς μία πιο «ζεστή» έκδοση αναμένεται να ακολουθήσει, όπως φάνηκε από κατασκοπευτικές φωτογραφίες.

Ο λόγος γίνεται για το Ford Puma ST, το οποίο εντοπίστηκε από τους φωτογράφους που έχουν «κατασκηνώσει» στην πίστα του Nurburgring. Όπως συμβαίνει σε πολλές τέτοιες περιπτώσεις, επίσημες πληροφορίες σχετικά με τα μηχανικά σύνολα δεν έχουν υπάρξει ωστόσο οι φήμες είναι και εδώ υπαρκτές. Η ισχυρή έκδοση του Puma λέγεται ότι θα πάρει ισχύ από τον υπερτροφοδοτούμενο 1.5 EcoBoost κινητήρα της Ford, ο οποίος θα προσφέρει στο ST περίπου 200 ίππους.
 
Παράλληλα στο εξωτερικό μέρος οι αλλαγές προς όφελος του σπορ στοιχείου θα είναι υπαρκτές, κάτι που θα περάσει και στη καμπίνα, όπως άλλωστε συμβαίνει και στις περιπτώσεις των Focus και Fiesta ST.
 
Μιλώντας για το Ford Puma να θυμίσουμε πως πρόκειται για ένα μικρό crossover μοντέλο, εμπνευσμένο από τα μοντέλα της Crossover/SUV κατηγορίας, που συνδυάζει μία εντυπωσιακή εξωτερική σχεδίαση, εξαιρετική χωρητικότητα και ευελιξία στο χώρο φόρτωσης, καθώς και ένα κινητήριο σύνολο ήπιας υβριδικής τεχνολογίας των 48 Volt.
 
Η τεχνολογία Ford EcoBoost Hybrid θα βελτιστοποιήσει την απόδοση του Puma και θα προσφέρει σπορ επιδόσεις και άμεση απόκριση, αποδίδοντας έως και 155 ίππους. Μία ενσωματωμένη μίζα/γεννήτρια (BISG) με κίνηση μέσω ιμάντα επιτρέπει την ανάκτηση και αποθήκευση της ενέργειας που συνήθως χάνεται κατά το φρενάρισμα και το ρολάρισμα σε μία αερόψυκτη μπαταρία ιόντων λιθίου των 48 Volt.  
 
Τέλος όταν θα μας συστηθεί η νέα επιλογή της Ford, θα φέρει μαζί του το μεγαλύτερο σε χωρητικότητα χώρο φόρτωσης στην κατηγορία (456 λίτρα).

Toyota
test center