Νέα ειδική έκδοση για το VW Amarok

4.868 Επισκέψεις στο άρθρο (8/10/2019)

Η Volkswagen παρουσίασε τις νέες εκδόσεις «Black Edition» για το Amarok στην αγορά της Μ. Βρετανίας οι οποίες συνδυάζουν τον δυναμισμό με την πολυτέλεια στο κορυφαίο επίπεδο.


Βασισμένες στο κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού Highline, οι νέες εκδόσεις «Amarok Black Edition» και «Amarok Aventura Black Edtion» που η εταιρεία λανσάρει για την αγορά της Μ. Βρετανίας, διακρίνονται για τον δυναμισμό και την πληρότητα τους σε όλους τους τομείς.

Η πρώτη ειδική έκδοση εφοδιάζεται με τον V6 TDI κινητήρα χωρητικότητας 3,0 λτ. με απόδοση 205 ή 258 ίππων ενώ οι εκδόσεις Aventura Black Edition θα εξοπλίζονται αποκλειστικά με την ισχυρότερη έκδοση των 258 ίππων. Σε κάθε περίπτωση, υπεύθυνο για τη μετάδοση της κίνησης είναι το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων της γερμανικής εταιρείας.

Σε σχέση με τον βασικό εξοπλισμό των κορυφαίων εκδόσεων «Highline», οι «Black Editions» έχουν να προσφέρουν επιπλέον ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών, προηγμένο σύστημα πολυμέσων «Discover Media Navigation» καθώς και ειδικό «Off-Road» μενού με χρήσιμες πληροφορίες κατά την εκτός δρόμου κίνηση.

Παράλληλα, έχουν προβλεφθεί αρκετές μαύρες επενδύσεις στους προφυλακτήρες, τα πλευρικά σκαλοπάτια, τους προβολείς ομίχλης, το roll-bar, τη μάσκα αλλά και στο εσωτερικό της καμπίνας. Στο εσωτερικό, οι εκδόσεις «Aventura Black Edition» έχουν να επιδείξουν δερμάτινο σαλόνι (nappa), καθίσματα «Ergo Comfort» με πολλαπλές ηλεκτρικές ρυθμίσεις, δερμάτινο τιμόνι με πολλαπλά χειριστήρια και paddles για τη σειριακή εναλλαγή των σχέσεων, προστατευτικές επενδύσεις για το κάτω μέρος του αμαξώματος καθώς και ειδική επένδυση για το δάπεδο και τις πλευρές του χώρου φόρτωσης.

Τέλος, πληρέστατος είναι και ο εξοπλισμός ασφάλειας όπου μεταξύ των ηλεκτρονικών συστημάτων που ενσωματώνει αξίζει να αναφέρουμε τα συστήματα Trailer StabilisationAutomatic Post-Collision Braking κ.ά.

test center
citroen