Με στόχο την επιστροφή στην κερδοφορία, η Fiat θα λανσάρει τα προσεχή χρόνια, μία ριζικά ανανεωμένη γκάμα μοντέλων.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με στόχο την επιστροφή στην κερδοφορία, η Fiat θα λανσάρει τα προσεχή χρόνια, μία ριζικά ανανεωμένη γκάμα μοντέλων.

Νέα γκάμα μοντέλων ετοιμάζει η Fiat

6.801 Επισκέψεις στο άρθρο (7/5/2014)

Στην Fiat ετοιμάζονται οι αντικαταστάτες των Punto και Bravo, μία SUV εκδοχή του 500, ένα compact crossover και ένα νέο roadster, ενώ για το 2018 έχει προγραμματιστεί το λανσάρισμα του Panda 4ης γενιάς.

Ο κος Sergio Marchionne έχει μεγαλεπήβολα σχέδια για όλες τις εταιρείες που συνιστούν τον όμιλο Fiat Chrysler. Από αυτά, φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει η Fiat.Η νέα γκάμα της FiatΗ ιταλική εταιρεία προτίθεται να διευρύνει την «οικογένεια» του Fiat 500, λανσάροντας αργότερα φέτος ένα μικρό SUV, το 500X. Το 2016, θα κάνει το εμπορικό του ντεμπούτο το μοντέλο που θα αντικαταστήσει το Punto. Πρόκειται να τοποθετηθεί στην γκάμα της φίρμας ανάμεσα από τα Fiat 500 και 500L, με την εταιρεία να σκοπεύει να παράγει ετησίως 180.000 μονάδες από το νέο, ανώνυμο προς το παρόν, μοντέλο.Το αποκλειστικά 5θυρο Bravo θα αντικατασταθεί από μία νέα «οικογένεια» μικρομεσαίων μοντέλων, η οποία θα αποτελείται από οχήματα σε τρεις εκδόσεις αμαξώματος: hatchback, sedan και station wagon. Τα νέα μικρομεσαία μοντέλα της Fiat θα κατασκευάζονται στην Τουρκία και θα διατίθενται σε όλη την Ευρώπη. Το sedan μοντέλο θα αντικαταστήσει το Linea, ενώ με την wagon έκδοση, η Fiat επιστρέφει σε μία κατηγορία που είχε εγκαταλείψει το 2008, με την παύση της παραγωγής του Stilo Multiwagon.Μέχρι το 2017, η Fiat θα λανσάρει και ένα compact crossover μοντέλο, το οποίο πιθανότατα θα στηριχθεί στην επόμενη γενιά του επιβατικού Fiorino. Το 2018, η εταιρεία θα λανσάρει την επόμενη (4η) γενιά του δημοφιλούς Panda. Τέλος, του χρόνου η φίρμα θα μας «συστήσει» και με ένα νέο roadster, το οποίο θα πωλείται σε Ευρώπη και Η.Π.Α.Το σχέδιο του Marchionne για την FiatO CEO της Fiat Chrysler, κος Sergio Marchionne, έχει ως στόχο να επιστρέψει η Fiat στην κερδοφορία, ενώ δεν έχει κατά νου σημαντική αύξηση του όγκου της παραγωγής. Ο στόχος των ευρωπαϊκών πωλήσεων της Fiat είναι για το 2018 οι 700.000 μονάδες, όπως δηλαδή και πέρσι. Οι παγκόσμιες πωλήσεις θα πρέπει να ανέλθουν το 2018 στα 1,9 εκ. οχήματα, από τα 1,5 εκ. που ήταν πέρσι. Η Ν. Αμερική θα παραμείνει η «αγαπημένη» αγορά για την Fiat, με το στόχο να κάνει λόγο για 800.000 πωλήσεις μέχρι το 2018, ενώ η φίρμα θα προσπαθήσει να τριπλασιάσει τις πωλήσεις της στην Ασία, φέρνοντάς τις στις 300.000 μονάδες.

Το 2016, θα κάνει ντεμπούτο το μοντέλο που θα αντικαταστήσει το Punto, το οποίο θα τοποθετηθεί στην γκάμα της φίρμας ανάμεσα από τα Fiat 500 και 500L.

Το 2016, θα κάνει ντεμπούτο το μοντέλο που θα αντικαταστήσει το Punto, το οποίο θα τοποθετηθεί στην γκάμα της φίρμας ανάμεσα από τα Fiat 500 και 500L.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
KIA