• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
3 φωτογραφίες »

Η πιο αξιοσημείωτη διαφορά στο styling μεταξύ του Civic Type R Sport Line και όλων των άλλων είναι η αφαίρεση της μεγάλης αεροτομής στο πίσω μέρος.

Νέο Honda Civic Type R Sport Line

8.009 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/2/2020

Η οικογένεια του Honda Civic Type R στην Ευρώπη μεγαλώνει ακόμα περισσότερο με την εισαγωγή μίας νέας έκδοσης με την ονομασία Type R Sport Line.


Η πιο αξιοσημείωτη διαφορά στο styling μεταξύ του Civic Type R Sport Line και όλων των άλλων είναι η αφαίρεση της μεγάλης αεροτομής στο πίσω μέρος. Πλέον στη θέση του βρίσκεται μία πιο μικρή και πιο λεπτή.
 
Ωστόσο η αεροτομή δεν είναι η μοναδική αλλαγή που έχει υπάρξει. Προσθέστε τους αποκλειστικούς γκρι τροχούς 19 ιντσών που συνδυάζονται με ελαστικά Michelin Pilot Sport 4S με μαλακό πλευρικό τοίχωμα για βελτίωση της άνεσης, μείωση του θορύβου και των κραδασμών. Στο εσωτερικό, υπάρχουν μαύρα bucket καθίσματα με κόκκινη ραφή και ένας νέος επιλογέας ταχυτήτων. Επίσης το τιμόνι είναι καλυμμένο από Alcantara συνοδευόμενο από κόκκινες ραφές.
 
Παράλληλα με το Civic Type R Sport Line, η Honda συστήνει και ένα νέο υπολογιστή το οποίο ονομάζει LogR. Το Honda LogR συνδυάζει τους ενσωματωμένους υπολογιστές και αισθητήρες του αυτοκινήτου με μια εφαρμογή smartphone που βοηθά στην καταγραφή πολλών παραμέτρων απόδοσης. Βασικές πληροφορίες θα εμφανιστούν στην οθόνη ψυχαγωγίας 7 ιντσών του αυτοκινήτου όταν εκείνο κινείται, ενώ πρόσθετες πληροφορίες θα είναι διαθέσιμες μέσω της εφαρμογής.
 
Μεταξύ των μετρήσεων που λαμβάνονται από το καταγραφικό περιλαμβάνονται μετρήσεις για «G», λειτουργία καταγραφής χρόνων με στόχευση στη βελτίωσή τους όπου στιγματίζει κάθε γύρο με διαφορετικό χρώμα κ.α.

Δείτε το επεξηγηματικό βίντεο για το Honda LogR

 

96 διαθέσιμα άρθρα για HONDA  CIVIC

Tags: HONDA CIVIC
 
Σχολιάστε την είδηση 2 σχόλια