Το εσωτερικό του Nissan Pulsar
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το εσωτερικό του Nissan Pulsar

Εσωτερικό: Πιο μοντέρνο το Focus, πιο εργονομικό το Pulsar

61.747 Επισκέψεις στο άρθρο (28/7/2016)

Η καμπίνα του Ford Focus είναι μοντέρνα, καλοφτιαγμένη και εργονομική. Πάνω στην κονσόλα ξεχωρίζει η μεγάλη οθόνη του συστήματος infotainment SYNC2 της Ford, μέσω της οποίας ελέγχονται το ηχοσύστημα, ο κλιματισμός, το σύστημα πλοήγησης, το τηλέφωνο κ.λπ. Μπροστά από τον οδηγό, ξεχωρίζει ο μοντέρνος και ευδιάκριτος πίνακας οργάνων, ενώ το τιμόνι έχει σωστό πάχος και ποιοτική αίσθηση. Από το εσωτερικό του Focus, δεν λείπουν και οι θήκες για μικροαντικείμενα.

Στο Nissan Pulsar, o θάλαμος σχεδιαστικά διατηρεί μια σχετικά λιτή εικόνα, που προάγει όμως έννοιες όπως η ευχρηστία, η λειτουργικότητα και η εργονομία. Στο κομμάτι της ποιότητας, το εσωτερικό του Pulsar έχει πολύ καλό φινίρισμα και συναρμογή, αποπνέοντας μια συνολική αίσθηση στιβαρότητας, όμως δεν έχει γίνει τόσο ευρεία χρήση μαλακού στην αφή πλαστικού όπως π.χ. στο θάλαμο του Focus. Πολύ καλή είναι και η γενικότερη πρακτικότητα του χώρου των επιβατών.

Το εσωτερικό του Ford Focus

Το εσωτερικό του Ford Focus

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
MAN LYSEIS
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel