O Τζένσον Μπάτον και η σύζυγός του Τζέσικ Μιτσιμπάτα σε κοσμική εκδήλωση

O Τζένσον Μπάτον και η σύζυγός του Τζέσικ Μιτσιμπάτα σε κοσμική εκδήλωση

Νύχτα τρόμου για Μπάτον

2.459 Επισκέψεις στο άρθρο (7/8/2015)

Ληστές υπνώτισαν τον Τζένσον Μπάτον και τη σύζυγό του, στη βίλα τους στο Σεντ Τροπέ και έπειτα τους λήστεψαν, αποσπώντας ιλιγγιώδες ποσό.

O Τζένσον Μπάτον και η σύζυγός του, Τζέσικ Μιτσιμπάτα, ζήσαν μια εφιαλτική εμπειρία, όταν κακοποιοί διοχέτευσαν αναισθητικό αέριο στο σπίτι τους και έπειτα αφαίρεσαν αντικείμενα μεγάλης αξίας. Μάλιστα ένα από αυτά ήταν και το δαχτυλίδι αρραβώνων της Τζέσικα.
Οι ληστές έβαλαν το αέριο στο σύστημα κλιματισμού, μέσω το οποίου πέρασε σε όλους τους χώρους του πολυτελούς σπιτιού, με αποτέλεσμα το ζεύγος Μπάτον καθώς και άλλοι τρεις άνθρωποι που βρισκόντουσαν εκεί να υπνωτιστούν. 
Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής, που αυτές τις μέρες χαλαρώνει, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος και η γυναίκα του αφού συνήλθαν μερικές ώρες αργότερα, συνειδητοποίησαν πως κάποιος είχε εισβάλει στο χώρο αφού τα πάντα ήταν ανακατεμένα και έλειπαν αρκετά πολύτιμα αντικείμενα.
Η συνολική λεία των ληστών αποτιμάται σε ένα ποσό γύρω στις 450.000 ευρώ και το ευχάριστο της υπόθεσης είναι πως οι κακοποιοί δεν πείραξαν κανέναν από τους πέντε παρευρισκόμενους

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

home pro
test center