• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Πόση σημασία δίνετε στην προστασία των παιδιών σας, αλλά και του εαυτού σας κατά την αγορά ενός αυτοκινήτου;

Οι 5 TOP «αστακοί»

Διαβάστηκε από 57558 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/1/2017

Ποια είναι τα οικογενειακά μοντέλα, που θα προστατέψουν καλύτερα εσάς και τα παιδιά σας σε κάποιο ατύχημα, σύμφωνα με τα Crash Test του EuroNCAP; Δειτε τα 5 καλύτερα!

 
Θα θέλαμε να επιλέξετε ένα από τα παρακάτω μοντέλα:
 
Μοντέλο 1:
Οικογενειακό, 120 ίππων, με 5,1 λτ./100 χλμ., 0-100 σε 11,5 δλ., 6 αερόσακους, 3 αστέρια στον EuroNCAP και τιμή 17.000 ευρώ.
 
Μοντέλο 2:
Οικογενειακό, 110 ίππων, με 4,9 λτ./100 χλμ., 0-100 σε 12,1 δλ., 6 αερόσακους, 5 αστέρια στον EuroNCAP και τιμή 17.100 ευρώ.
 
Ποιο από τα δύο επιλέξατε; Το 1 ή το 2;
 
Αν διαλέξατε το πρώτο, τότε η ασφάλεια ίσως δεν είναι πρώτη στη λίστα σας και περισσότερο σας ενδιαφέρουν οι επιδόσεις και η κατανάλωση. Αν όμως διαλέξατε το δεύτερο, τότε φαίνεται πως αυτή αποτελεί σημαντικό κριτήριο αγοράς και μάλλον δεν μένετε στον αριθμό των αερόσακων, αλλά κοιτάτε και την βαθμολογία του στα crash tests.

Παρακάτω, λοιπόν, θα βρείτε 5 οικογενειακά μοντέλα που δεν είναι απλά 5άστερα κατά τον EuroNCAP, αλλά έχουν επιτύχει και από τις υψηλότερες βαθμολογίες σε δύο δοκιμασίες. Στην προστασία των ενηλίκων και στην προστασία των παιδιών.
 
Μάλιστα, κατά την επιλογή διαλέξαμε μοντέλα που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά καθώς και μοντέλα που ο EuroNCAP έχει δοκιμάσει από το 2012 και ύστερα μιας και τα αποτελέσματα στους επιμέρους αυτούς τομείς είναι έως ένα βαθμό συγκρίσιμα (διαβάστε πιο κάτω τις αλλαγές στις δοκιμές του EuroNCAP από την συγκρότησή του έως σήμερα).
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
  • Τασος Ορφανος

    Η κορυφαια παθητικη ασφαλεια ειναι ενα σημαντικο στοιχειο αλλα παραλληλα "βλεπουμε" και αλλες αξιες οπως ενεργητικη και κοστος αγορας-συντηρησης μαζιμε την εμφανιση φυσικα!

      2

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Υπηρεσίες - Προϊόντα