Παράταση για την Maserati Grecale

Παράταση για την Maserati Grecale

2.078 Επισκέψεις στο άρθρο (19/10/2021)

Δυστυχώς θα πρέπει να αναμένουμε μέχρι του χρόνου για την αποκάλυψη του μικρού SUV της Ιταλικής εταιρίας. Ο λόγος για τις καθυστερήσεις είναι η παγκόσμια έλλειψη σε ημιαγωγούς που έχει προκαλέσει μεγάλη δυσχέρεια στην εφοδιαστική αλυσίδα.

Μετά την άνοιξη του 2022 η παρουσίασή της

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Η Grecale ήταν να παρουσιαστεί στις 16 Νοέμβριου στο Μιλάνο, με την Maserati να αναβάλλει την πρεμιέρα μέχρι την άνοιξη του 2022. Η εταιρία από την Modena, υπόσχεται πρωτοποριακή τεχνολογία ψυχαγωγίας και υποστηρικτικών βοηθημάτων για τον οδηγό. Βέβαια απαραίτητα για αυτά είναι η χρήση μικροτσίπ, τα οποία δεν είναι διαθέσιμα στην προκειμένη περίοδο.
 

Φωτογραφίες που μας εγείρουν την περιέργεια

Όταν βγει στην παραγωγή το μικρό SUV, θα αναλάβει μια υποδεέστερη θέση από αυτήν της Levante στην γκάμα της ιταλικής εταιρίας. Από κατασκοπευτικές φωτογραφίες μας έχει προϊδεάσει για ένα αυτοκίνητο με σπορ χαρακτήρα, στρογγυλεμένο design χωρίς γωνίες και με μεγάλους αεραγωγούς στο εμπρόσθιο μέρος. Στο εσωτερικό του,  έχουμε παρατηρήσει μία μικρή για τα δεδομένα οθόνη αφής να δεσπόζει στην κεντρική κονσόλα και το χαρακτηριστικό αναλογικό ρολόι τοποθετημένο από πάνω.
 

Και φουλ ηλεκτροκίνητη

Οι επιλογές για τον κινητήρα δεν είναι ακόμα ξεκάθαρες από την εταιρία με σήμα την τρίαινα, σίγουρα όμως θα υπάρχει κάποια φουλ ηλεκτροκίνητη έκδοση. Υπάρχουν όμως φήμες για έναν δίλιτρο υβριδικό κινητήρα, ο οποίος θα αποτελεί και την βασική επιλογή.
 

Έκδοση Trofeo με 621 άλογα

Από την εταιρία έχει επιβεβαιωθεί και μία πιο σπορ έκδοση με το όνομα Trofeo, η οποία περιμένουμε να φοράει τον V6 των 3 λίτρων από την Maserati MC20. Ο συγκεκριμένος κινητήρας αποδίδει 621 ίππους που σε συνδυασμό με τα καλύτερα φρένα και λάστιχα που θα εξοπλίζεται η Trofeo, θα κάνουν την οδήγηση της μια μοναδική εμπειρία.

Εσείς περιμένετε με ανυπομονησία τα καινούργια μοντέλα ή απογοητεύεστε από τις μεγάλες καθυστερήσεις;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
moto