Πέντε νέα μοντέλα έχει στο μυαλό της η Ferrari μετά την Daytona SP3

Πέντε νέα μοντέλα έχει στο μυαλό της η Ferrari μετά την Daytona SP3

2.020 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2021)

Η Ferrari Daytona SP3 έγινε το τρίτο κατά σειρά μοντέλο που υπάγεται στην «οικογένεια» των Icona αυτοκινήτων, ωστόσο η ιταλική μάρκα υπογραμμίζει πως έχει στο μυαλό της έως και πέντε ακόμα μοντέλα που θα μπορούσαν να την ακολουθήσουν!

Η Daytona SP3 όπως φαίνεται άνοιξε την όρεξη των ανθρώπων της Ferrari

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πριν από λίγες ημέρες η Ferrari παρουσίασε την Daytona SP3. Όπως έχουμε αναφέρει το νέο στολίδι της ιταλικής εταιρείας έγινε το τρίτο κατά σειρά αυτοκίνητο μετά από τις  Monza SP1 και SP2 που υπάγεται στη νέα σειρά μοντέλων με την ονομασία Icona, που ανακοινώθηκε πριν από περίπου τρία χρόνια.
 

Υπάρχουν έως και πέντε πρωτότυπα τα οποία μπορούν να κατασκευαστούν  

Αν σας αρέσει η Daytona SP3, τότε θα λατρέψετε όσα είπε ο Enrico Galliera, επικεφαλής επικοινωνίας και μάρκετινγκ της Ferrari, σχετικά με τα επερχόμενα μοντέλα Icona. Μιλώντας σε Μέσο του εξωτερικού ο Galliera αποκάλυψε πως υπάρχουν 4-5 πρωτότυπα πάνω στα οποία θα μπορούσαν να δουλέψουν οι άνθρωποι της εταιρείας προκειμένου να επεκτείνουν ακόμα περισσότερο τα Icona μοντέλα τους.
 

Πιέζει για αυτό ο επικεφαλής σχεδιασμού

Μάλιστα σημείωσε πως ιθύνων νους είναι ο επικεφαλής σχεδιασμού της Ferrari, Flavio Manzoni, ο οποίος είναι και αυτός που πιέζει εντός της εταιρείας για τον ερχομό περισσοτέρων μοντέλων, τα οποία θα έχουν εμπνευστεί σχεδιαστικά από παλιότερα μοντέλα της Ferrari.  Περισσότερες πληροφορίες δεν αναφέρθηκαν, όμως κάτι τέτοιο δεν αποκλείεται να υπάρξει προσεχώς.
 

Με 840 ίππους η Ferrari Daytona SP3

Μέχρι τότε να θυμίσουμε πως η νεοφερμένη, Ferrari Daytona SP3 διατηρεί τον V12 6,5 λίτρων κινητήρα που βρίσκουμε και στην 812 Competizione, έχοντας 840 ίππους και 697 Nm ροπή. Θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό μονάδων και συγκεκριμένα σε 599 μοντέλα. Τα 499 από αυτά θα διατεθούν στους κατόχους των Monza SP1 και SP2 αφού όλοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, ενώ τα 100 που απομένουν θα πωληθούν για 2 εκατομμύρια ευρώ το καθένα!

Άνοιξε η όρεξη των Ιταλών!
-Μετά την Daytona SP3 υπάρχουν πέντε πρωτότυπα που θα μπορούσαν να εξελιχθούν σε μοντέλα παραγωγής.
-Πιέζει για αυτό ο επικεφαλής σχεδιασμού.
-Στόχος η αύξηση των Icona μοντέλων της ιταλικής μάρκας.
Από τη στιγμή που έχει έτοιμους τους αγοραστές γιατί να μη φτιάξει και άλλα αυτοκίνητα η Ferrari;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

peugeot
test center