Αργά θεωρεί τα μονοθέσια ο Kimi Raikkonen

Αργά θεωρεί τα μονοθέσια ο Kimi Raikkonen

Περισσότερη ταχύτητα ζητάει ο Raikkonen

2.025 Επισκέψεις στο άρθρο (15/6/2015)

Την πεποίθησή του πως η Formula 1 πρέπει να γίνει πιο γρήγορη εξέφρασε ο Kimi Raikkonen σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Canal+

Ο Φινλανδός οδηγός της Ferrari και πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 θεωρεί πω τα σύγχρονα μονοθέσια είναι αργά με αποτέλεσμα να ατονεί το ενδιαφέρον του κόσμου για το άθλημα.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο γαλλικό δίκτυο οι νέοι κανονισμοί ασφαλείας έχουν κάνει πιο αργά τα μονοθέσια συγκριτικά με αυτά που πρωτοσυνάντησε μπαίνοντας στο μαγικό κόσμο της F1, σημειώνοντας πως η ταχύτητα και ο κίνδυνος αποτελούν το δέλεαρ για τον κόσμο. 
«Πρέπει να κάνουμε κάτι για να γίνει η παρακολούθηση της F1 πιο συναρπαστική, να εκτιμήσουμε την ταχύτητα και να την κάνουμε λίγο πιο επικίνδυνη. Κι αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού. Δεν θέλουμε να δούμε κανέναν να παθαίνει κακό, αλλά ο κίνδυνος κάνει τα πράγματα λίγο πιο συναρπαστικά», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Kimi
Από εκεί και πέρα ο Raikkonen αναφέρθηκε στα ενδότερα της Ferrari μιλώντας για εξαιρετικό κλίμα στις τάξεις της ομάδας, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ ότι τα βρίσκει με τον Arrivabene, μετά τις δηλώσεις του τελευταίου. Βέβαια τα σενάρια σχετικά με το μέλλον του Raikkonen στη Ferrari έχουν φουντώσει για τα καλά και κανείς δεν μπορεί να προδικάσει κάτι αυτή τη στιγμή.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

AUTOFIT SERVICE AC
MONTELA