Ξεκάθαρη είναι η υπεροχή της Touring Sports έκδοσης σε επίπεδο χώρων.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ξεκάθαρη είναι η υπεροχή της Touring Sports έκδοσης σε επίπεδο χώρων.

Xώροι: Έκαστη στο είδος της…

83.985 Επισκέψεις στο άρθρο (31/8/2019)

Οι χώροι διαμορφώνονται ανάλογα με την έκδοση αμαξώματος της Corolla με την Hatchback που είναι η μικρότερη σε διαστάσεις, να προσφέρει απλώς ικανοποιητικά επίπεδα. Βέβαια, η αύξηση του μήκους και του μεταξονίου αύξησε ανάλογα το διαθέσιμο χώρο για τα πόδια των πίσω επιβατών, με τις υπόλοιπες μετρήσεις να είναι παραπλήσιες με το Auris που αντικατέστησε. Συγκεκριμένα, τέσσερις επιβάτες θα φιλοξενηθούν άνετα στο εσωτερικό της νέας Corolla, ενώ ο χώρος αποσκευών έχει όγκο 361 λίτρων (313 στην 2λιτρη υβριδική έκδοση). 

Ο χώρος αποσκευών της Touring Sports έκδοσης, έχει όγκο 598 λίτρων.

Ο χώρος αποσκευών της Touring Sports έκδοσης, έχει όγκο 598 λίτρων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η Corolla Sedan εκμεταλλεύεται καλύτερα το αυξημένο μήκος της με αποτέλεσμα να προσφέρει σημαντικά καλύτερα επίπεδα χώρων από την Hatchback. Ο χώρος για τα πόδια των πίσω επιβατών είναι αισθητά μεγαλύτερος ενώ έχουμε μια μικρή αύξηση και στο εσωτερικό πλάτος του πίσω καθίσματος, ικανοποιώντας και έναν μεσαίο επιβάτη. Μεγάλη είναι η αύξηση και στο χώρο αποσκευών που ανέρχεται στα 471 λίτρα χάνει ωστόσο στην πρακτικότητα της χάτσμπακ έκδοσης λόγω του πιο ψηλού κατωφλιού και του μικρότερου ανοίγματος της πόρτας του.

Τέλος, η έκδοση Touring Sports αν και δεν έχει μετρηθεί ακόμη με τον χάρακα, διαθέτει αντίστοιχα μεγάλους χώρους με τη σεντάν έκδοση, ωστόσο ο χώρος αποσκευών είναι τεράστιος με όγκο 598 λίτρων (581 στην 2λιτρη υβριδική έκδοση). 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
4green