• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η έκδοση παραγωγής του νέου Subaru XV αναμένεται να παρουσιαστεί σε κάποια από τις εκθέσεις αυτοκινήτου της επόμενης χρονιάς. Σήμερα μέσω του ομώνυμου πρωτότυπου παίρνουμε μια πρώτη γεύση…

Με μήκος 4.520 χλστ., το πρωτότυπο μοντέλο είναι μακρύτερο από το σημερινό XV παραγωγής κατά 70 χλστ.

Το XV Concept φορά το «κοστούμι» του κανονικού Impreza, αλλά με πιο τονισμένα τα off-road χαρακτηριστικά του, χάρη στα πλαστικά προστατευτικά, τις αλουμινένιες ποδιές και τις ράγες οροφής.

Πρόγευση του νέου Subaru XV

3.623 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 1/3/2016

Ένα χρόνο πριν μας παρουσιάσει τη νέα εκδοχή του Subaru XV, η ιαπωνική εταιρεία μας παρουσιάζει το ομώνυμο πρωτότυπο όχημα, μέσω του οποίου παίρνουμε μια πρόγευση της λογικής που θα ακολουθηθεί.

 
Το πρώτο βήμα για την αντικατάσταση του Subaru XV έγινε, καθώς στην έκθεση της Γενεύης κάνει ντεμπούτο το πρωτότυπο Subaru XV Concept. Αποτελεί το τρίτο συναφές πρωτότυπο της ιαπωνικής εταιρείας, με τα Impreza 5-Door Concept του Τόκιο και Impreza Sedan Concept του Λος Αντζελες, να έχουν κάνει πέρσι την αρχή. Βγάζοντας αυτή τη φορά το «Impreza» από το όνομα του πρωτότυπου, η Subaru με το XV Concept μας δίνει μια πρόγευση της έκδοσης παραγωγής, μια ένδειξη της λογικής που θα ακολουθηθεί.

Περισσότερα νέα στο Auto Τρίτη

Το XV Concept φορά το «κοστούμι» του κανονικού Impreza, αλλά με πιο τονισμένα τα off-road χαρακτηριστικά του, χάρη στα πλαστικά προστατευτικά, τις αλουμινένιες ποδιές και τις ράγες οροφής. Νέας σχεδίασης είναι και οι προφυλακτήρες, αλλά και η γρίλια της μάσκας. Οι τροχοί έχουν διάσταση 19 ιντσών, ενώ η Subaru ετοίμασε ειδικά για αυτό την απόχρωση « Glacier Khaki Silica», την οποία και διανθίζει με πορτοκαλί λεπτομέρειες.

Με μήκος 4.520 χλστ., το πρωτότυπο μοντέλο είναι μακρύτερο από το σημερινό XV παραγωγής κατά 70 χλστ. Είναι και πιο πλατύ κατά 140 χλστ. (1.920 χλστ.), πιο κοντό κατά 45 χλστ., ενώ φέρει και διευρυμένο μεταξόνιο κατά 35 χλστ. Η πιο «προσγειωμένη» έκδοση παραγωγής του νέου Subaru XV αναμένεται να παρουσιαστεί σε κάποια από τις εκθέσεις αυτοκινήτου της επόμενης χρονιάς.