• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Αυτή είναι η αποκλειστική ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα της επερχόμενης νέας γενιάς του Renault Clio.

Προσεχώς αποκάλυψη για το νέο Clio (+video)

7.795 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/1/2019

Με ένα σύντομο teaser βίντεο η Renault αφήνει να εννοηθεί η ημερομηνία που θα αποκαλύψει την ολοκαίνουργια 5η γενιά του Clio! Δείτε όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

RENAULT: Νέο Renault CLIO. Aπό 13.790€. Πάρε Προσφορά!

Το ολοκαίνουργιο Renault Clio βρίσκεται κυριολεκτικά προ των πυλών, όπως όλα δείχνουν, και πρόκειται να αποκαλυφθεί τη Δευτέρα στις 28 του Γενάρη. Αυτό τουλάχιστον μπορούμε να καταλάβουμε από το σύντομο teaser βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η γαλλική φίρμα και δείχνει διάφορα σημεία της νέας, πέμπτης γενιάς του δημοφιλούς μικρού της Renault. Η αλήθεια είναι πως το εν λόγω βίντεο δε μας δίνει κάποιο νέο στοιχείο για την εμφάνιση ή τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου Clio εντούτοις, γίνεται η αρχή για να ξετυλιχθεί σταδιακά το κουβάρι της αποκάλυψης του μοντέλου.
 
Πριν σας παρουσιάσουμε το βίντεο, αξίζει να αναφερθεί πως το νέο Clio δεν αναμένεται να αλλάξει ριζικά σε ό,τι αφορά το ντιζάιν του. Περισσότερο θα λέγαμε πως πρόκεται να εναρμονιστεί με τα νεότερα σχεδιαστικά πρότυπα της μάρκας. Εκεί που περιμένουμε μεγάλες αλλαγές όμως είναι στο πεδίο του τεχνολογικού εξοπλισμού, καθώς το νέο Clio θα είναι πιο hi-tech από ποτέ με πλήρως αλλαγμένη διάταξη στο ταμπλό και μια μεγάλη α λα tablet οθόνη αφής σε προσανατολισμό πορτρέτου. Πέραν της ενημέρωσης και ψυχαγωγίας των επιβατών, σημαντική δουλειά έχει γίνει, σύμφωνα με πληροφορίες, και σε μηχανικό επίπεδο με το αναβαθμισμένο δάπεδο και τους νεότερους κινητήρες της μάρκας να εμπεριέχονται στο «οπλοστάσιό» του. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την νέα, 5η γενιά του Renault Clio διαβάστε εδώ το αναλυτικό μας θέμα.

Μείνετε συντονισμένοι στο autotriti.gr για να μάθετε ό,τι νεότερο για το νέο Clio, αλλά και όλα όσα αφορούν το χώρο της αυτοκίνησης. Κλείνουμε με το βίντεο που δημοσίευσε η Renault για το ολοκαίνουργιο Clio:

75 διαθέσιμα άρθρα για RENAULT  CLIO

Tags: RENAULT CLIO