Το υβριδικό Toyota C-HR είναι διαθέσιμο με όφελος 1.000 ευρώ και 1 χρόνο δωρεάν ασφάλεια μέσω του προγράμματος «Toyota Smart Deals».

Toyota: «Πάρτυ» εκπτώσεων μέχρι και 3.500 ευρώ το όφελος

283.369 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Toyota είναι μία από τις εταιρείες που διαθέτει πάντα προωθητικά προγράμματα για τα προϊόντα της. Αναλύοντας τις προσφορές για κάθε μοντέλο στο Aygo υπάρχει όφελος 250 ευρώ, στο Yaris (υβριδικό ή βενζίνης) 500 ευρώ και στο Hilux έκπτωση έως 1.600 ευρώ (διαμορφώνεται στις 5.690 ευρώ με το πρόγραμμα Business Deals για επαγγελματίες).

Πέραν των εκπτωτικών ενεργειών η Toyota προσφέρει για την Corolla και το CH-R ένα χρόνο δωρεάν ασφάλιση, ενώ πλέον αυτού οι υβριδικές εκδόσεις τους, προσφέρονται με δωρεάν επέκταση εγγύησης της Υβριδικής μπαταρίας έως και τα 11 χρόνια. Η ίδια δωρεάν επέκταση διτίθεται και για τα RAV4 Hybrid και Prius  με δωρεάν επέκταση εγγύησης της Υβριδικής μπαταρίας έως και τα 11 χρόνια.

Πέραν αυτών των ενεργειών η Toyota μέσω του προγράμματος «Toyota Smart Deals», το οποίο δεν συνδυάζεται με τις παραπάνω ενέργειες προσφέρει όφελος έως και 1.6000 ευρώ για την πεντάθυρη Corolla και 1.200 ευρώ για τις εκδόσεις Touring Sports και Sedan αντίστοιχα. Στο «Toyota Smart Deals» συμπεριλαμβάνεται και το υβριδικό C-HR με όφελος 1.000 ευρώ και 1 χρόνο δωρεάν ασφάλεια, καθώς επίσης και τα RAV4 και Hilux με όφελος 1.900 και 3.500 ευρώ αντίστοιχα.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

NEO TRAFIC
moto