6 φωτογραφίες »

Όπως φαίνεται το στυλ του GV70 δεν απομακρύνεται πολύ από αυτό του GV80.

Πρώτες εικόνες του Genesis GV70

2.419 Επισκέψεις στο άρθρο (29/10/2020)

Τις πρώτες επίσημες εικόνες του νέου GV70 έδωσε στη δημοσιότητα η Genesis, η οποία ωστόσο ανακοίνωσε πως οι δοκιμές του ολοκαίνουργιου SUV πριν το τελικό λανσάρισμα του μοντέλου θα συνεχιστούν.


Η κορεατική μάρκα δε θέλησε να προχωρήσει στην αποκάλυψη πολλών πληροφοριών, οι οποίες δεν μπορούν να είναι εμφανείς, κάνοντας ουσιαστικά τις πρώτες συστάσεις με το μοντέλο. Μάλιστα υπογράμμισε πως από σήμερα και για δύο ακόμα μήνες 100 ακαμουφλάριστα αυτοκίνητα θα συνεχίσουν τις δοκιμές στους δρόμους πριν συμβεί η ολοκληρωμένη παρουσίαση του GV70.
 
Όπως φαίνεται το στυλ του GV70 δεν απομακρύνεται πολύ από αυτό του GV80, ενώ βλέπουμε πως το μοντέλο έχει λάβει στοιχεία σχεδιασμού και από το σεντάν G70. Το μοτίβο των χωρισμένων φωτιστικών σωμάτων είναι παρών, όπως και η επιβλητική ευρεία μάσκα που θυμίζει ασπίδα. Αρκετά μεγάλοι είναι και οι αεραγωγοί στον προφυλακτήρα, όπως και τα μεταλλικό φινίρισμα. Να σημειωθεί πως μεταξύ των εκδόσεων η Genesis έχει συμπεριλάβει και το GV70 Sport, το οποίο λαμβάνει μαύρες λεπτομέρειες, οβάλ απολήξεις εξάτμισης και ζάντες 21 ιντσών.
 
Στο εσωτερικό βρίσκεται ένα νέο σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνη αφής 14,5 ιντσών, ενώ παρών είναι και ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3 ιντσών. Από κει και πέρα η καμπίνα του πολυτελούς GV70 χαρακτηρίζεται από ωοειδή σχήματα που τα συναντούμε παντού στην καμπίνα (χειρολαβές, ταμπλό, τιμόνι), ενώ η premium μάρκα της Hyundai έχει εγκαταστήσει και δερμάτινη ταπετσαρία, όπως και πολλά μεταλλικά χαρακτηριστικά.

Τέλος για το κομμάτι των μηχανικών συνόλων πληροφορίες δεν δόθηκαν όμως, η φημολογία που έχει υπάρξει κάνει λόγο πως το πολυτελές SUV θα έχει στη γκάμα του ένα υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 2,0 λίτρων, ο οποίος θα βρεθεί στη βάση, ενώ δεν αποκλείεται και η ύπαρξη μίας ισχυρότερης έκδοσης με τον V6 3,3 λίτρων κινητήρα που έχει το Stinger GT.   

OPEL NEA MONTELA
test center