Aκόμα και όταν το μεσαίο τμήμα του ταμπλό είναι βαμμένο γκρι, το εσωτερικό του Ibiza είναι πιο φωτεινό, πιο όμορφο και πολύ πιο μοντέρνο από πριν. Καλή η ποιότητα με σκληρά πλαστικά.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Aκόμα και όταν το μεσαίο τμήμα του ταμπλό είναι βαμμένο γκρι, το εσωτερικό του Ibiza είναι πιο φωτεινό, πιο όμορφο και πολύ πιο μοντέρνο από πριν. Καλή η ποιότητα με σκληρά πλαστικά.

Eσωτερικό: Επιτέλους μια νέα αισθητική, καλή η ποιότητα

62.451 Επισκέψεις στο άρθρο (20/10/2017)

Mε όνομα «λουσμένο» στο φως της Μεσογείου, το προηγούμενο Ibiza ήταν τουλάχιστον προκλητικό που είχε τόσο σκοτεινό εσωτερικό. Αυτό προφανώς ήταν από τα πρώτα που άλλαξαν οι σχεδιαστές οι οποίοι δημιούργησαν ένα ταμπλό πιο ζωηρό, με πολλές ανοιχτόχρωμες επιλογές στη διάθεση του κοινού. Επιπλέον, το αυξημένο πλάτος δημιούργησε τη βάση για ένα πολύ ευάερο εσωτερικό. Το δε ταμπλό το οποίο έχει ολόκληρο μια κλίση προς το παρμπρίζ, εντείνει την αύρα αυτή και δημιουργεί μια αίσθηση σαλονιού, ισάξια με του Leon - χωρίς υπερβολή-, διότι αυτό θα δείτε ότι έχει συνέχεια και στους χώρους. Ο μεγαλούτσικος πίνακας οργάνων αλλά και η αρχοντική οθόνη 8 ιντσών στην κεντρική κονσόλα αποτελούν το καλύτερο συμπλήρωμα. Ειδικά το μόνιτορ, το οποίο κοιτάζει και λίγο προς τον οδηγό είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Εχει εξαιρετική ευκρίνεια, ωραία χρωματα, ευκολία στα μενού και ξεκουράζει το μάτι χωρίς να μπερδεύει και χωρις ο χειριστής να πρέπει να την ψάξει πάρα πολύ για να τη μάθει. 

Υψηλή ευκρίνεια, όμορφα γραφικά 
και εύκολο δόσιμο της πληροφορίας: το infotainment των 8 ιντσών είναι κάτι που προτείνουμε. Ειδικά τώρα που δίνεται σε προνομιακή τιμή σε πακέτο. Πολύ χρήσιμο που διατηρήθηκαν και δύο «ρουμπινέτα» σε ένα σύστημα αφής.

Υψηλή ευκρίνεια, όμορφα γραφικά και εύκολο δόσιμο της πληροφορίας: το infotainment των 8 ιντσών είναι κάτι που προτείνουμε. Ειδικά τώρα που δίνεται σε προνομιακή τιμή σε πακέτο. Πολύ χρήσιμο που διατηρήθηκαν και δύο «ρουμπινέτα» σε ένα σύστημα αφής.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Η ποιότητα κυμαίνεται σε πολύ υψηλά στάνταρ. Δεν υπάρχουν θόρυβοι και τριγμοί, οι λεπτομέρειες και οι αρμοί είναι προσεγμένοι ωστόσο τα υλικά στις μεγάλες επιφάνειες είναι σκληρά. Καταλαβαίνει κανείς ότι το ταμπλό του Ibiza είναι τόσο συμπαγές ώστε να κοιτάζει πολλά χρόνια μπροστά. Είναι επίσης και καλά σχεδιασμένο και όμορφο. Οπότε το σκληρό υλικό δεν είναι τόσο ότι ενοχλεί, όσο μάλλον ότι αφήνει μια αίσθηση ανολοκλήρωτου. Ένα «κλικ» παραπάνω που θα συμπλήρωνε πιο καλά το παζλ. Επιπλέον, ο ανταγωνισμός κάνει αυτό το έξτρα βήμα κι αυτό ίσως δημιουργήσει διαφορές στις συγκρίσεις. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
skoda