Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

Πρώτη εικόνα από το βασικό ηλεκτρικό της Volkswagen!

 Σχολιάστε 
1.964 Επισκέψεις στο άρθρο (29/5/2024)
Πρώτη εικόνα από το βασικό ηλεκτρικό της Volkswagen!

- Έρχεται το 2027 με τιμή 20.000 ευρώ.
- Στη δημοσιότητα η πρώτη teaser εικόνα.
- Ετοιμάζει και νέο ηλεκτρικό βασισμένο στο ID.2all.
- CEO VW: «Η υπόσχεσή μας είναι: ηλεκτροκίνηση για όλους».

Έρχεται το 2027 με τιμή 20.000 ευρώ

Η Volkswagen ετοιμάζεται να λανσάρει ένα προσιτό ηλεκτρικό στην Ευρώπη και η γερμανική μάρκα κυκλοφόρησε την πρώτη teaser εικόνα. Το ντεμπούτο του μοντέλου έχει προγραμματιστεί για το 2027 και όταν το μοντέλο θα μπει στις αγορές το κόστος απόκτησης υπολογίζεται να ξεκινά από τις 20.000 ευρώ περίπου.

Στη δημοσιότητα η πρώτη teaser εικόνα

Την ώρα που το ηλεκτρικό μοντέλο εξελίσσεται στην Ευρώπη, η Volkswagen έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη εικόνα teaser. Σε αυτή την σκοτεινή εικόνα φαίνεται η σιλουέτα του μοντέλου, η οποία είναι μία μίξη στοιχείων από τα ID.3 και e-Up. Το ηλεκτρικό φαίνεται να λαμβάνει στρογγυλεμένη μπροστινή όψη και κυρτό παρμπρίζ, την ώρα που οι θόλοι των τροχών είναι φουσκωμένοι.

CEO VW: «Η υπόσχεσή μας είναι: ηλεκτροκίνηση για όλους»

Μιλώντας για το επερχόμενο βασικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο που ετοιμάζει η Volkswagen, ο επικεφαλής της μάρκας, Thomas Schäfer, είπε μεταξύ άλλων πως: «Για να γίνει ευρέως διαδεδομένη η ηλεκτροκίνηση, χρειάζονται ελκυστικά οχήματα, ειδικά στη βασική κατηγορία. Η υπόσχεσή μας είναι: ηλεκτροκίνηση για όλους. Έτσι, παρά την ελκυστική τιμή, τα ηλεκτρικά μας αυτοκίνητα από τη βασική κατηγορία θα είναι κατάλληλα εξοπλισμένα όσον αφορά την τεχνολογία».

Ετοιμάζει και νέο ηλεκτρικό βασισμένο στο ID.2all

Κλείνοντας, να θυμίσουμε πως πέραν του βασικού ηλεκτρικού μοντέλου, η Volkswagen ετοιμάζει και ένα ακόμα ηλεκτρικό, το οποίο θα βασίζεται στο πρωτότυπο Volkswagen ID.2all. Θα πρόκειται για ένα ηλεκτρικό στο μέγεθος του Polo αλλά με χώρους Golf και τιμή κάτω από 25.000 ευρώ! Η γερμανική φίρμα υπογράμμισε ότι θα εξοπλίζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ που θα προσφέρει 226 άλογα και θα δίνει τη δυνατότητα στο χωρίς ρύπους hatchback να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 7 δευτερόλεπτα. 

VW LEASE PRO 1
AutoΤριτη