3 φωτογραφίες »

H teaser εικόνα.

Πρώτο teaser του Plug-In υβριδικού Jeep Gladiator;

2.109 Επισκέψεις στο άρθρο (14/6/2021)

Μία πρώτη teaser εικόνα που πιθανότατα επιβεβαιώνει τον ερχομό της υβριδικής έκδοσης του Gladiator, έδωσε στη δημοσιότητα η Jeep.

Το υβριδικό Jeep Wrangler 4xe έχει κάνει γκελ στο κοινό των off-road οχημάτων, ιδιαίτερα σε αυτό της Αμερικής, όπου η Plug-In υβριδική παραλλαγή του Wrangler αντιπροσώπευε το 20,1% των πωλήσεων του μοντέλου στις Ηνωμένες Πολιτείες τον περασμένο μήνα, κάνοντάς το καλύτερο σε πωλήσεις Plug-In υβριδικό μοντέλο στην Αμερική.


To Jeep Gladiator.

To Jeep Gladiator.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το >>
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook >>

 
Όπως φαίνεται η Jeep, στο πλάνο που ακολουθεί για τον εξηλεκτρισμό της γκάμας της, είναι έτοιμη να προσφέρει και μία ίδια έκδοση στο Gladiator, προετοιμάζοντας κατ επέκταση το θηριώδες Plug-In υβριδικό Gladiator 4xe. Μάλιστα επ αυτού η αμερικανική μάρκα δημοσίευσε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία εικόνα από το εσωτερικό του μοντέλου. Αν κάποιοι βιάστηκαν να πουν πως πρόκειται για το εσωτερικό ενός Jeep Wrangler 4xe, η αντανάκλαση του roll cage στον καθρέπτη του οδηγού και το γεγονός πως η γωνία που κάνει είναι 90 μοιρών, δείχνει πως πρόκειται για κάποιο άλλο μοντέλο, αφού γνωρίζουμε πως το συγκεκριμένο σημείο στο roll cage του τετράθυρου Wrangler 4xe κάνει γωνία 45 μοιρών.

To Jeep Wrangler.

To Jeep Wrangler.

 
Παράλληλα υπήρξαν και κάποιοι που επεσήμαναν ότι το δίθυρο Wrangler διαθέτει επίσης roll cage που κάνει γωνία 90 μοιρών, αλλά το υβριδικό Wrangler 4xe είναι διαθέσιμο μόνο σε διαμόρφωση πέντε θυρών και η εικόνα δείχνει σαφώς τέσσερις διακόπτες παραθύρων.
 
Παίρνοντας ως δεδομένα όλα τα παραπάνω, η εικόνα δείχνει πιθανώς ένα Gladiator 4xe. Σε περίπτωση που ο ερχομός της Plug-In υβριδικής έκδοσης του αμερικανικού Pick-Up επαληθευτεί, τότε το Gladiator 4xe ίσως θα είναι εξοπλισμένο με δύο ηλεκτροκινητήρες, μια συστοιχία μπαταριών τάσης 400 volt και χωρητικότητας 17,3 kWh και έναν Turbo κινητήρα βενζίνης 2,0 λίτρων. Ο παραπάνω συνδυασμός στο Wrangler προσφέρει συνολική απόδοση 375 ίππων και 637 Nm ροπής.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το >>
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook >>

home pro
test center