• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Δείτε τις πρώτες ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες από την κάμπριο εκδοχή του νέου Renault Megane.

Με τα μηχανικά σύνολα που εξοπλίζουν την οικογένεια Megane, λέγεται ότι θα εφοδιάζεται και η ανοιχτή έκδοση.

Scoop: Renault Megane CC

6.240 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/8/2016

Λίγο μετά το λανσάρισμα του νέου Renault Megane Sedan, έρχεται η πρώτη ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα από την κάμπριο εκδοχή του. Πως σας φαίνεται;

 
Πριν καλά-καλά σταματήσει ο θόρυβος από την έλευση του νέου Renault Megane Sedan, ξεκίνησαν οι φήμες για την πιθανότητα της κάμπριο εκδοχής του, δια χειρός του ανεξάρτητου σχεδιαστή Theophilus Chin, με τις πρώτες ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Το λανσάρισμα του «ανοιχτού» Renault Megane αποτελεί μια λογική εξέλιξη για το γαλλικό μοντέλο, μιας και ήδη η «οικογένεια» περιλαμβάνει τη station wagon έκδοση Estate, τη hatchback και την άρτι αφιχθείσα Sedan έκδοση, την οποία σας παρουσιάσαμε λίγες μέρες πριν και υπενθυμίζουμε ότι δεν αναμένεται η άφιξή της επί ελληνικού εδάφους.


Σε ότι αφορά τη γκάμα των μηχανικών συνόλων που θα εξοπλίζουν το Renault Megane CC, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα περιλαμβάνει τις ίδιες προτάσεις πετρελαίου και βενζίνης, με εκείνες της υπόλοιπης οικογένειας, ενώ έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εφοδιασμού του με τον κινητήρα του Megane RS.

Τέλος, σε περίπτωση που η γαλλική φίρμα δεν κάνει την έκπληξη με την παρουσίαση του Megane CC στο προσεχές σαλόνι αυτοκινήτου του Παρισιού, το πιθανότερο σενάριο είναι η αποκάλυψη του μοντέλου στις αρχές του 2017. Πως σας φαίνεται το κάμπριο Megane; Πιστεύετε ότι η πρόταση του σχεδιαστή πλησιάζει το ενδεχόμενο μοντέλο παραγωγής;