Σε δοκιμές «ημίγυμνο» το ανανεωμένο Tesla Model 3
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Σε δοκιμές «ημίγυμνο» το ανανεωμένο Tesla Model 3

2.792 Επισκέψεις στο άρθρο (6/12/2022)

H Tesla, μετά από πολλά χρόνια, πρόκειται να ανανεώσει το Model 3 και ήδη έχει ξεκινήσει τις πρώτες δοκιμές.

Επιτέλους!

Τις δοκιμές της πάνω στο ανανεωμένο Model 3 πραγματοποιεί η Tesla στην Καλιφόρνια, μια βδομάδα αφότου ήρθαν στη δημοσιότητα οι πρώτες αναφορές πως η φίρμα σχεδιάζει να το φρεσκάρει.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Νέα τεχνολογία θα απλοποιήσει την παραγωγή του Model 3

Το πρώτο από τα δύο πρωτότυπα ήταν βαμμένο σε άσπρο χρώμα (το άλλο ήταν κόκκινο) αλλά η Tesla είχε φροντίσει να καλύψει το μπροστινό και το πίσω του μέρος. Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως η Tesla, δεν θα αλλάξει ριζικά τον σχεδιασμό του αυτοκινήτου αλλά θα χρησιμοποιήσει μια νέα τεχνολογία που θα επιτρέψει στη μάρκα να απλοποιήσει την παραγωγή του και να μειώσει το κόστος παραγωγής του.

Με νέα φώτα, διαφορετικούς προφυλακτήρες και νέο εσωτερικό

Όπως είπαμε, δεν πρέπει να περιμένουμε μεγάλες αλλαγές σε σχεδίαση αλλά είναι σίγουρο σχεδόν πως το ανανεωμένο Tesla Model 3 θα λάβει νέα φώτα μπροστά και πίσω ενώ, ίσως δούμε ελαφρώς διαφορετικούς προφυλακτήρες. Αλλαγές πρόκειται να δούμε και μέσα στην καμπίνα του ανανεωμένου Model 3, αν και από τα πρωτότυπα δεν υπήρξε κάποια φωτογραφία που να δείχνει κάποια διαφορά. Λέγεται πάντως, πως το εσωτερικό θα γίνει ακόμη πιο μίνιμαλ.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
vw