Ο Williams δεν ήταν κάποιος απλός εργαζόμενος αλλά είχε θέση Περιφερειακού διευθυντή στο New Jersey.

Σε μπελάδες η Τesla

2.150 Επισκέψεις στο άρθρο (23/2/2018)

Aγωγή κατέθεσε πρώην εργαζόμενος της Τesla, ισχυριζόμενος ότι απολύθηκε όταν ανέφερε ότι η μάρκα πουλούσε ελαττωματικά αυτοκίνητα...

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε η αγωγή που έχει κάνει ένας πρώην εργαζόμενος της Tesla σε βάρος της εταιρείας με την κατηγορία πως η αμερικάνικη εταιρεία πουλούσε εν γνώσει της ελαττωματικά αυτοκίνητα.

Συγκεκριμένα, ο Adam Williams ισχυρίζεται ότι όσο εργαζόταν στην Τesla, η εταιρεία πούλησε ως μεταχειρισμένα αρκετά αυτοκίνητα που είχαν μπει στην άκρη λόγω διάφορων προβλημάτων που παρουσίασαν στο τελικό στάδιο της γραμμής παραγωγής. Ο Williams δεν ήταν κάποιος απλός εργαζόμενος αλλά είχε θέση Περιφερειακού διευθυντή στο New Jersey από τα τέλη του 2011 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2017, ώσπου υποβιβάστηκε και στην συνεχεία απολύθηκε, όταν ανέφερε στους προϊστάμενους του αυτά που είχε αντιληφθεί.
 
Από την πλευρά της η Tesla αρνήθηκε τις κατηγορίες με τον εκπρόσωπο της να δηλώνει: « Δεν υπάρχει καμία αξία στην αγωγή αυτή. Η περιγραφή του κυρίου Williams για το πώς η Tesla πουλάει τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα της ήταν πλήρως λανθασμένη και δεν αντικατοπτρίζει το πώς ενεργεί η Τesla. H αγωγή αυτή έρχεται επίσης σε αντίθεση με το γεγονός, ότι είμαστε στην ψηλότερη θέση στην ικανοποίηση των πελατών. Ο κ. Williams απολύθηκε λόγω των κακών του επιδόσεων και για κανένα άλλο λόγο».

Για να δούμε τι θα γίνει...

Hyundai
KIA