Στις κορυφαίες επιλογές η Peugeot τo 2021

Στις κορυφαίες επιλογές η Peugeot τo 2021

1.657 Επισκέψεις στο άρθρο (24/1/2022)

Σημαντικές εμπορικές επιτυχίες σημείωσε η Peugeot κατά τη διάρκεια του 2021, επιβεβαιώνοντας για μία ακόμα φορά πως η γαλλική μάρκα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις επιλογών του ελληνικού αγοραστικού κοινού.

Ανοδική πορεία η Peugeot το 2021

Παρά το γεγονός πως  η αγορά του αυτοκινήτου ταλανίστηκε έντονα από την πανδημία και την έλλειψη μικροτσίπ κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, η Peugeot έκλεισε το 2021 με σημαντικές εμπορικές επιτυχίες, τόσο σε παγκόσμιο και ευρωπαϊκό επίπεδο, όσο και στην Ελλάδα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Δεύτερη θέση και αύξηση πωλήσεων στα επιβατικά

Μιλώντας για τη χώρα μας η γαλλική φίρμα, διατήρησε τη δεύτερη θέση στις πωλήσεις επιβατικών αυτοκινήτων στην ελληνική αγορά με 10.581 ταξινομήσεις και μερίδιο αγοράς 10,5%, σημειώνοντας αξιοσημείωτη αύξηση του όγκου πωλήσεων σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2020.Εντυπωσιακό είναι το γεγονός πως η αύξηση πωλήσεων που σημείωσε η Peugeot το 2021 σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά άγγιξε το 33,6%, ποσοστό σημαντικά μεγαλύτερο από τη συνολική αύξηση της αγοράς των επιβατικών που έκλεισε στο 24,7%.

Κορυφή στις εταιρικές πωλήσεις

Σύμφωνα με τους αριθμούς που δημοσιοποιεί, η Peugeot κατάφερε να φτάσει σε μία σειρά από πρωτιές που επιβεβαιώνουν την ισχυρή της παρουσία στην Ελλάδα. Η γαλλική μάρκα βρέθηκε στην πρώτη θέση στις εταιρικές πωλήσεις με μερίδιο 13,7%, όπως και στις πωλήσεις πετρελαιοκίνητων εκδόσεων (26,7% μερίδιο αγοράς). Συνέχεια του άρθρου >>>
ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda