• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το 4ης γενιάς Renault Clio βρίσκεται στην παραγωγή από το 2012, ωστόσο μέσα στα επόμενα δύο χρόνια αναμένεται να έρθει ο αντικαταστάτης του.

Hλεκτρικό και αυτόνομο το Clio

2.745 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/10/2017

Το 4ης γενιάς Renault Clio βρίσκεται στην παραγωγή από το 2012, ωστόσο μέσα στα επόμενα δύο χρόνια αναμένεται να έρθει ο αντικαταστάτης του.

RENAULT: Νέο Renault CLIO. Aπό 13.790€. Πάρε Προσφορά!

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της εταιρείας στην Ευρώπη Jean-Christophe Kugler, ο οποίος μίλησε σε διεθνή μέσα, ανέφερε πως το νέο μοντέλο αναμένεται να επωφεληθεί από την ηλεκτροκίνηση χωρίς ωστόσο να κάνει συγκεκριμένο αν θα πρόκειται για ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο ή για ένα υβριδικό το οποίο θα συνδυάζεται με ένα κινητήρα εσωτερικής καύσης.
 
Προηγούμενες αναφορές κάνουν λόγο πως το νέο Clio αναμένεται να χρησιμοποιήσει την υβριδική τεχνολογία που έχει το νέο Scenic, ενώ γίνεται λόγος πως επιπλέον θα φέρει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2.
Εκτός από τις τεχνολογίες ηλεκτροκίνησης και αυτόν αυτόνομης οδήγησης λέγεται πως το μοντέλο θα έχει μερικά από τα κορυφαία χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας, ένα πιο premium εσωτερικό και ένα νέο σύστημα ψυχαγωγίας. Σε ότι αφορά το εξωτερικό πιστεύεται πως στο μπροστινό μέρος θα χρησιμοποιεί μια εμπνευσμένη από το Megane  σχεδίαση σε ότι αφορά τα φωτιστικά σώματα.
 
Στα μηχανικά σύνολα αναμένεται να διατηρηθεί το μεγαλύτερο μέρος της τρέχουσας σειράς των κινητήρων, ενώ τέλος αξίζει να σημειωθεί πως πληροφορίες για την ακριβής ημερομηνία που η επόμενη γενιά του Renault Clio θα κάνει την εμφάνισή της δεν έχει γίνει γνωστή, ωστόσο το πιθανότερο είναι να φτάσει το 2019.     

75 διαθέσιμα άρθρα για RENAULT  CLIO

Tags: RENAULT CLIO