• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η φαντασία δεν καταλαβαίνει από παραγωγή και κέρδη, οπότε σήμερα βλέπουμε ψηφιακά το νέο Suzuki Swift σε Cabriolet και Roadster εκδόσεις.

Το Swift Cabriolet που οραματίστηκε ο X-Tomi, διαθέτει υφασμάτινη κουκούλα και εσωτερικό 2+2 θέσεων.

Το Swift Roadster του Theo Chin έρχεται με μεταλλική αναδιπλούμενη οροφή και διθέσια καμπίνα με καθίσματα Recaro για την σπορ πινελιά.

Swift Cabrio & Roadster

Διαβάστηκε από 3070 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/1/2017

Δημιουργικός οίστρος επικρατεί γύρω από το νέο Suzuki Swift, με τις πιθανές ή απίθανες προτάσεις για εκδόσεις του, να καταφθάνουν η μία μετά την άλλη. Για την ανοικτή εκδοχή του, μάλιστα, έχουμε δύο, μία συμβατική Cabriolet και μία παιχνιδιάρικη Roadster.

 
Το τέταρτης γενιάς Suzuki Swift είναι γεγονός και έχει ήδη αναδειχθεί σε ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα για τη δημιουργική «τρέλα» των ανεξάρτητων σχεδιαστών, οι οποίοι έχουν οραματιστεί περισσότερο ή λιγότερο πιθανές μελλοντικές εκδοχές του.
 
Μέχρι τώρα, σας έχουμε παρουσιάσει το επερχόμενο Suzuki Swift Sport, αλλά και τρεις εκδόσεις του ιαπωνικού μικρού που δύσκολα θα δούμε στους δρόμους. Λόγος γίνεται για τις crossover, sedan και station wagon εκδοχές του νέου Swift. Αν έπρεπε να ποντάρουμε τα λεφτά μας σε κάποια, θα ήταν η πρώτη μιας και βρίσκεται στο κλίμα των ημερών μας.
   
Σήμερα επανερχόμαστε με δύο ακόμα εκδόσεις του νέου Suzuki Swift, οι οποίες βρίσκονται στη σφαίρα της φαντασίας και μάλλον εκεί θα μείνουν. Μιλάμε για το Swift Cabriolet που οραματίστηκε ο X-Tomi, αλλά και το ακόμα πιο προχωρημένο Swift Roadster δια χειρός Theo Chin.
 
Κάπως έτσι, λοιπόν, έχουμε το Swift Cabriolet με υφασμάτινη κουκούλα και εσωτερικό 2+2 θέσεων, αλλά και το πιο παιχνιδιάρικο Swift Roadster, με μεταλλική αναδιπλούμενη οροφή και διθέσια καμπίνα με καθίσματα Recaro για την σπορ πινελιά. Προφανώς δεν θα δούμε κανένα από τα δύο στην πραγματικότητα, καθώς τα cabrio δεν περνάνε τις καλύτερες ημέρες τους εμπορικά. Από την άλλη, όμως, η έμπνευση και η φαντασία δεν καταλαβαίνει από τέτοια…