Σύγκριση: CUPRA Formentor Vs Kia Sportage

Σύγκριση: CUPRA Formentor Vs Kia Sportage

114.914 Επισκέψεις στο άρθρο (19/11/2022)

CUPRA Formentor και Kia Sportage έχουν τελείως διαφορετικό στυλ, αλλά ξεχωρίζουν λόγω σχεδίασης και όχι μόνο. Ας δούμε ποια είναι τα ατού τους, στις βασικές εκδόσεις τους με τα 150 άλογα.

SUV που κάνουν κεφάλια να γυρίσουν

Τα  C- SUV ήταν, είναι και θα είναι η κατηγορία που προτιμούν κατεξοχήν οι οικογενειάρχες καθώς προσφέρουν μεγάλους χώρους, άνεση στο δρόμο και πλούσιο εξοπλισμό. Το καλό είναι πως πέρα από τα παραπάνω βλέπουμε διαρκώς και μια εξέλιξη στη σχεδίασή τους, με αποτέλεσμα να σε κερδίζουν και αισθητικά.
 
Δύο από αυτά τα SUV λοιπόν είναι το CUPRA Formentor και το Kia Sportage, τα οποία έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά: Βασική έκδοση με ίδια ισχύ, ευρυχωρία, καλό τεχνολογικό υπόβαθρο και παραπλήσια τιμή (1.500 ευρώ διαφορά). Από 32.490 ευρώ το Cupra και από 30.990 ευρώ το Sportage στις βασικές τους εκδόσεις, έχοντας πληρέστατο εξοπλισμό που περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα καλούδια που αναζητά ο αγοραστής.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σχεδίαση: Σπορτίφ το Formentor, πιο φουτουριστικό το Sportage

Όπως αναφέραμε τα δύο μοντέλα έχουν τον -διαφορετικό τους- τρόπο να σε κάνουν να γυρίσεις το κεφάλι όταν τα δεις στο δρόμο. Tο Formentor ακολουθεί τη σπορτίφ προσέγγιση της, με αθλητικές αναλογίες, κουπέ κόψιμο στην οροφή και τονισμένους ώμους, που συνδυάζονται όμορφα με αιχμηρές γωνίες και τις ιδιαίτερες απολήξεις της εξάτμισης.

Το Sportage από την πλευρά του διαθέτει πολύ τολμηρό σχεδιασμό με την γνωστή «μύτη της τίγρης» να καταλαμβάνει όλο το πλάτος ενσωματώνοντας μία πολυσύνθετη κυψελοειδή γρίλια. Το στοιχείο ωστόσο που κάνει τη διαφορά, είναι τα λεπτά τύπου μπούμερανγκ LED φώτα ημέρας που διαχωρίζουν τους προβολείς από τη γρίλια, δίνοντας μια φουτουριστική υπόσταση. Το σπορτίφ στοιχείο προβάλλεται στο πίσω μέρος με τις αρκετές ακμές και την αεροτομή.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
NISSAN