Ηλιοροφή, Airbumps και 144 συνδυασμοί εξατομίκευσης

10.406 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/5/2017

Αν νομίζατε πως οι επιλογές εξατομίκευσης της εξωτερικής εμφάνισης τελειώνουν εδώ, κάνατε λάθος. Για όσους θέλουν ακόμα κάτι διαφορετικό στην εμφάνιση του C3, το γαλλικό μοντέλο διατίθεται προαιρετικά με πανοραμική ηλιοροφή και Airbumps. 
 
Πέρα από το κομμάτι της αισθητικής, η επιλογή της προσθήκης ηλιοροφής εξασφαλίζει ορατότητα σε όλους τους επιβάτες και μεγάλη φωτεινότητα στο εσωτερικό, ενισχύοντας την αίσθηση της ευρυχωρίας και της επαφής με το εξωτερικό περιβάλλον. 
 
Αντίστοιχα τα Airbumps, πέρα από την ιδιαίτερης στιλιστική υπογραφή, προστατεύουν αποτελεσματικά το αμάξωμα από μικροατυχήματα. Πρόκειται για αποκλειστική καινοτομία της Citroen, την οποία εγκαινίασε στο C4 CACTUS. Κατασκευασμένα από εύκαμπτο ανθεκτικό υλικό, τα Airbump ενσωματώνουν δεκατέσσερις θύλακες αέρα και είναι δια- κοσμημένα με ένα λευκό ή κόκκινο κυκλικό σχήμα ανάλογα με το χρώμα της οροφής.
 
Επιπλέον αυτών η γκάμα των επιλογών εκτείνεται και στο περίβλημα των προβολέων ομίχλης, καθώς και τα καλύμματα των πλευρικών καθρεπτών και τη διακόσμηση στις πίσω κολόνες. Συνολικά υπάρχουν 144 διαθέσιμοι συνδυασμοί, ώστε το κάθε ένα C3 να είναι πραγματικά μοναδικό.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
  • Μαριος

    Εχω το αυτοματο shine εδω κ ενα μηνα ...... Αρχισα κ εβλεπα στο δρομο δυο μηνες που το περιμενα ιδιο με το δικο μ δν εχω δει ακομα κ εχω δει αρκετα...καλο αυτο !!!! Αυτο κ το micra τα πιο ομορφα αν επαιρνε καποιος τωρα αμαξι σ αυτη τη κατηγορια

      1