Το γνωστό ποιοτικό, καλοφινιρισμένο και πρακτικό εσωτερικό του SEAT Leon έχει εμπλουτιστεί με τις απαραίτητες διακριτικές σπορτίφ πινελιές για την έκδοση Cupra.

Φωτίζεται το κουμπί επιλογής οδηγικού προφίλ όταν επιλεχθεί η πιο σκληροπυρηνική λειτουργία «Cupra».

Το σήμα του Cupra υπάρχει και στο ταχύμετρο, η ένδειξη του οποίου φτάνει μέχρι τα 300 χλμ./ώρα.

Ξεχωρίζουν τα τύπου μπάκετ καθίσματα με επένδυση Alcantara και το λογότυπο Cupra στην πλάτη.

Eσωτερικό: Με σπορτίφ πινελές

61.286 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/11/2014

Ανάλογα διακριτική με την εξωτερική εμφάνιση είναι και η καμπίνα του ισχυρότερου Leon για το δρόμο, που έχει κατασκευάσει ποτέ η SEAT.
Το γνωστό ποιοτικό και καλοφινιρισμένο εσωτερικό του SEAT Leon έχει εμπλουτιστεί με τις απαραίτητες σπορτίφ πινελιές. Flat bottom τιμόνι, αλουμινένια πεντάλ, αλλά κυρίως τύπου μπάκετ καθίσματα επενδυμένα με Alcantara με το λογότυπο Cupra ραμμένο στην πλάτη τους, κάνουν τη διαφορά. Το λογότυπο Cupra υπάρχει επίσης στο τιμόνι, στον επιλογέα, στο ταχύμετρο και στο κουμπί της κονσόλας για την επιλογή οδηγικού προφίλ. Το τελευταίο μάλιστα φωτίζεται όταν επιλεγεί η πιο σκληροπυρηνική λειτουργία «Cupra». Ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας είναι υπερπλήρης, ενώ στο βασικό εξοπλισμό ανήκει το σύστημα infotainment, το οποίο διαθέτει μια έγχρωμη οθόνη αφής 5,8 ιντσών. Κατά τα άλλα, όντας 5θυρο, το Cupra της δοκιμής προσφέρει τα υψηλά επίπεδα πρακτικότητας των απλών Leon, με ευρύχωρη καμπίνα, αρκετές θήκες για μικροαντικείμενα και μεγάλο χώρο αποσκευών (380 λτ.)

Tags: SEAT LEON
 
  • elmariachi

    Στην ενότητα του autotriti <<τιμές καινούργιων αυτοκίνητων>> το AUDI S1 έχει τιμή 33.950 euro με απόσυρση και είναι B-segment. Το SEAT Leon Cupra έχει τιμή 26.300 euro και είναι C-segment. Η απορία μου είναι τι μέθοδο και τι υλικά έχουν χρησιμοποιηθεί έτσι ώστε να υπάρχει η διάφορα τιμής 7.650 euro των δυο αυτοκίνητων που έχουν το ίδιο μηχανικό σύνολο, όμως ανήκουν σε διαφορετική κατηγορία και το Audi να είναι ποιο ακριβό;

      7
  • NickD

    Ως επιδοσεις, στησιμο, εμφανιση ειναι εξαιρετικο αν προσθεσεις και την τιμη γινεται απλα ασυναγωνιστο.

      6
  • ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΑΣΤΟΣ

    ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ, ΜΕΤΡΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ

      2