Kymco Micare 125: Ένα scooter εργάτης στα 1.895 ευρώ

21.672 Επισκέψεις στο άρθρο (14/5/2024)
Kymco Micare 125: Ένα scooter εργάτης στα 1.895 ευρώ
14 Φωτογραφίες »

- Απόδοση 8,6 ίππων και κατανάλωση μόλις 2,1λ/100χλμ.
- Με τροχούς 14 ιντσών και σύστημα CBS.
- Σπορ σχεδίαση και Full LED φωτιστικά σώματα.
- Με μόνο 1.895 ευρώ και δυνατότητα άτοκων δόσεων.

Απόδοση 8,6 ίππων και κατανάλωση μόλις 2,1λ/100χλμ

Πρόσφατα η Kymco παρουσίασε τη νέα της πρόταση στα 125cc, το Micare 125, ένα Scooter που στην καρδιά του έχει έναν αερόψυκτο κινητήρα 124cc με ηλεκτρονικό ψεκασμό που συμμορφώνεται με τις προδιαγραφές Εuro 5. Aποδίδει 8,6 ίππους στις 7.500 σ.α.λ. και 9,6 Nm ροπής στις 6.000 σ.α.λ . Η Kymco χρησιμοποίησε τεχνολογία χαμηλών τριβών κατά την κατασκευή του, γεγονός που κάνει τον κινητήρα πιο αξιόπιστο αλλά και πιο οικονομικό, καθώς η κατανάλωση ανέρχεται στα μόλις 2,1 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα, κάτι που σε συνδυασμό με το ντεπόζιτο των 5 λίτρων κάνει πολύ αραιές τις επισκέψεις στο βενζινάδικο.

Με τροχούς 14 ιντσών και σύστημα CBS

Το Kymco Micare 125 είναι φιλικό προς τους νέους αναβάτες, με τους τροχούς 14” να βοηθούν στο να διατηρηθεί χαμηλό το ύψος της σέλας, το οποίο φτάνει τα 760mm. Καθοριστικός παράγοντας είναι και το πολύ χαμηλό βάρος του, που αγγίζει τα 103 κιλά. Παρά τις πολύ μικρές του διαστάσεις δεν στερείται δυνατοτήτων αποθήκευσης, καθώς πέρα από τον χώρο κάτω από τη σέλα, το επίπεδο πάτωμα μπορεί να φιλοξενήσει μεγαλύτερα αντικείμενα, ενώ παρόν είναι και ο γάντζος στο μπροστινό τμήμα της ποδιάς, όπως και δύο ανοικτοί χώροι αποθήκευσης ακριβώς από πάνω. Όπως επιτάσσει η σύγχρονη εποχή, το Micare 125 έχει και θύρα USB, ενώ για την ενίσχυση της ασφάλειας των αναβατών, το σύστημα πέδησης εφοδιάζεται με δύο δισκόφρενα και CBS (συνδυασμένο σύστημα πέδησης).

Σπορ σχεδίαση και Full LED φωτιστικά σώματα

Οι επιθετικές γωνίες των πλαστικών του Micare 125 του δίνουν μια «σπορ» σχεδιαστική φιλοσοφία, ενώ τα φωτιστικά σώματα είναι πλήρως LED, παρά την πολύ χαμηλή τιμή του. Διαθέτει ακόμα ψηφιακό πίνακα οργάνων με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον αναβάτη, τοποθετημένες με απλό και ευανάγνωστο τρόπο. Οι αναρτήσεις αποτελούνται από ένα τηλεσκοπικό πιρούνι μπροστά και ένα μονό αμορτισέρ με ξεχωριστό δοχείο αζώτου πίσω, στοιχεία που θα τραβήξουν τόσο τους νέους αναβάτες, όσο και πιο έμπειρους από τον κόσμο του αυτοκινήτου, που ψάχνουν μια οικονομική λύση μετακίνησης για την καθημερινότητα.

Με μόνο 1.895 ευρώ και δυνατότητα άτοκων δόσεων

Η τιμή του Kymco Micare 125 είναι μόλις 1.895 ευρώ, μια υπερβολικά προσιτή τιμή για αυτά που προσφέρει, ενώ διατίθεται σε δύο χρωματισμούς: Μαύρο/Λευκό και Μπλε/Λευκό. Καλύπτεται από διετή εγγύηση, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα αποπληρωμής σε 18 άτοκες δόσεις ή μέχρι 72 δόσεις με τόκο και χωρίς προκαταβολή, κάνοντας την απόκτησή του ακόμα πιο εύκολη.

BLINK GIORTAZEI
test