Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
2 φωτογραφίες »

Τα φθηνότερα οικογενειακά SUV της αγοράς

112.634 Επισκέψεις στο άρθρο (4/7/2021)

Θέλετε οικογενειακό SUV αλλά δεν σας «παίρνει» οικονομικά και την ίδια στιγμή δεν θέλετε να ρίξετε τις χωροταξικές σας απαιτήσεις; Σας δίνουμε τη λύση στο θέμα που ακολουθεί…

SKODA: Fabia τώρα δικό σας από 109€ το μήνα

Τα μικρομεσαία SUV είναι μια από τις πιο hot κατηγορίες της αγοράς, γιατί λύνει πολλές οικογενειακές ανάγκες. Αρκετά χρόνια πριν όμως, η απόκτηση ενός SUV ήταν μόνο για αυτούς που είχαν «βαριά» πορτοφόλια. Τα πράγματα όμως έχουν αλλάξει και σε αυτή την κατηγορία, με αποτέλεσμα να υπάρχουν και προτάσεις εντός αυτής που αποτελούν τις προσιτές λύσεις για το ευρύ κοινό. Η συντριπτική πλειοψηφία των C-SUV πληροί υψηλά στάνταρ ασφαλείας, έχει χώρους και σύγχρονες ανέσεις ώστε να βολεύεται όλη οικογένεια και να μπορεί να ταξιδέψει με άνεση, κρατώντας ξεκούραστους τους επιβάτες. Επιπλέον καταφέρνουν να συνδυάζουν τόσο τις καθημερινές μετακινήσεις, αλλά και τη δυνατότητα να κινηθούν σε μη ασφάλτινα εδάφη, συμπληρώνοντας έτσι τον ολοκληρωμένο τους χαρακτήρα. Αν κι εσείς θέλετε ένα τέτοιο αυτοκίνητο αλλά δεν σας «βγαίνουν τα «κουκιά» μην ανησυχείτε… Αυτό γιατί στην αγορά υπάρχουν προτάσεις που ξεκινούν από μόλις 15.680 ευρώ και φτάνουν έως λίγο πάνω από τα 23.000 ευρώ. Στο θέμα που ακολουθεί λοιπόν, σας παρουσιάζουμε τις 5 πιο προσιτές επιλογές και τα χαρακτηριστικά τους στην κατηγορία των οικογενειακών SUV αυτή τη στιγμή, με βάση την τιμή των επίσημων καταλόγων.

5: Toyota C-HR από 23.130 ευρώ

5: Toyota C-HR από 23.130 ευρώ

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


5: Toyota C-HR από 23.130 ευρώ
Το δημοφιλέστερο μοντέλο της κατηγορίας των C-SUV είναι το C-HR το οποίο διατίθεται στην εξαιρετικά ελκυστική τιμή των 23.130 ευρώ.  Αυτή χαρακτηρίζεται ελκυστική γιατί μιλάμε για ένα από τα καλύτερα μικρομεσαία C-SUV της αγοράς που διατίθεται με υβριδικό σύστημα κίνησης και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Το C-HR με μήκος στα 4.360 χλστ. αποτελεί ένα από τα πιο compact αυτοκίνητα της κατηγορίας, ενώ ως υβριδικό εφοδιάζεται με τον ατμοσφαιρικό κινητήρα του 1,8 λίτρου που συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρα και αυτόματο κιβώτιο CVT. Αυτό συνεπάγεται πως ένα μεγάλο ποσοστό των αστικών μετακινήσεων μπορεί να γίνει αμιγώς ηλεκτρικά (μέχρι και το 80%!), περιορίζοντας έτσι τη μέση κατανάλωσή του και χαρίζοντας εξαιρετικά χαμηλές καταναλώσεις εντός πόλης. Το εντυπωσιακό μέσα και έξω C-HR χαρακτηρίζεται επίσης από το οδηγοκεντρικό του προφίλ τόσο σε αίσθηση όσο και σε συμπεριφορά, ενώ ο εξοπλισμός της βασικής έκδοσης C-ENTER είναι ιδιαίτερα πλούσιος τόσο σε στοιχεία άνεσης όσο και ασφάλειας.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
(κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »