Αποφασισμένοι να πατάξουν τη ρύπανση φαίνεται πως είναι οι Γερμανοί.

Αποφασισμένοι να πατάξουν τη ρύπανση φαίνεται πως είναι οι Γερμανοί.

Τέλος βενζίνη-diesel

3.613 Επισκέψεις στο άρθρο (16/6/2016)

Για να μπορέσει η Γερμανία να πετύχει τους στόχους της και να μειώσει τη ρύπανση του περιβάλλοντος, θα πρέπει από το το 2.030 να ταξινομούνται μόνο οχήματα μηδενικών ρύπων.

Ο αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, Rainer Baake, σε συνέδριο που διοργανώθηκε από την Tagesspiegel, σχετικά με τις κλιματολογικές συνθήκες, ανέφερε πως για να μπορέσει η χώρα του, να επιτύχει τους στόχους της και να μειώσει τους βλαβογόνους ατμοσφαιρικούς ρύπους, θα πρέπει μέχρι το 2.030 να έχει σταματήσει η πώληση βενζινοκίνητων και πετρελαιοκίνητων οχημάτων. Επίσης τόνισε πως από το 1990 μέχρι σήμερα δεν επιτεύχθηκε καμία μείωση στις εκπομπές CO2 στον κλάδο των μεταφορών.
Διαβάστε επίσης: Η Γαλλία παίρνει μέτρα για την ατμοσφαιρική ρύπανσηΗ Γερμανία έχει θέσει ως στόχο τη μείωση των ρύπων CO2 στο 80 από το 95% μέχρι το 2050, όμως για να συμβεί αυτό και με δεδομένο ότι ο κλάδος των μεταφορών είναι υπεύθυνος για το 20% των εκπομπών CO2 θα πρέπει από το 2030 και μετά ότι όχημα κυκλοφορεί να εκπέμπει μηδενικούς ρύπους.
Αυτή τη στιγμή παρόλο που έχουν γίνει βήματα από τις μεγάλες γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες προς τα ηλεκτρικά οχήματα, μόλις 0,6% των οχημάτων που βρίσκονται στους δρόμους της Γερμανίας είναι αμιγώς ηλεκτρικά και ένα πολύ μικρό ποσοστό υβριδικά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

test center
KIA