• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Λιτό σε σχεδίαση, αλλά ποιοτικό και γεροδεμένο το εσωτερικό του 308 GTi, με τα μπάκετ καθίσματα και τις κόκκινες ραφές να κάνουν τη διαφορά.

Με το πρόγραμμα Sport, ο φωτισμός των οργάνων γίνεται κόκκινος.

Κουμπί Sport για το ανάλογο πρόγραμμα λειτουργίας και starter για τη μίζα.

Oι περισσότερες λειτουργίες ελέγχονται από την μεγάλη, έγχρωμη οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό.

Εσωτερικό: Ποιοτικό και με καλά μπάκετ

17.772 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/7/2016

Χωρίς πολλές διαφορές σε σχέση με τις απλές εκδόσεις έρχεται η καμπίνα του 308 GTi, που ακολουθεί την φιλοσοφία «i-Cockpit» για την παρουσία των λιγότερων δυνατών κουμπιών. Ξεχωρίζουν φυσικά τα μπάκετ καθίσματα, τα αλουμινένα πεντάλ, η ανάλογη λαβή του επιλογέα και οι κόκκινες ραφές, που σπάνε κάπως το σκουρόχρωμο διάκοσμο. Πίσω από το μικρής διαμέτρου flat bottom τιμόνι διακρίνεται ο υπερυψωμένος πίνακας οργάνων με το αριστερόστροφο στροφόμετρο και το δεξιόστροφο ταχύμετρο. Σε κάθε περίπτωση τα υλικά είναι πρώτης ποιότητας, το φινίρισμα ιδιαίτερα προσεγμένο και η συναρμογή αγγίζει γερμανικά πρώτυπα. Χωροταξικά δεν έχει αλλάξει κάτι με 4 ενήλικες να βολεύονται με άνεση, ενώ το πορτ μπαγκάζ χωράει 420 λτ. αποσκευών.

Tags: PEUGEOT 308
 
  • vsilverson

    ...και κάπου εδώ όλοι θα ξεσηκωθούν κ θα πουν 39.000 για Peugeot;!;! Γενικά τα 39 χιλιάρικα είναι εξωπραγματικό νούμερο τη σήμερον ημέρα κ η ελληνική αντιπροσωπεία πρέπει να...'βοηθήσει' λιγάκι προς αυτήν την κατέυθυνση. Αλλά η αλήθεια είναι οτι το αυτοκίνητο που θα πάρει ο ιδιοκτήτης του το ζηλεύω. Απίστευτο στήσιμο, λιτό, όμορφο, κινητήρας διαμάντι. Έκανα test drive όταν βρέθηκα στο εξωτερικό κ πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Χωρίς να είναι ξερό στις αντιδράσεις του είναι πολύ κοντά στον ιδανικό συνδυασμό ταξιδιάρικου κι 'απόλυτου όπλου' για τα δεδομένα ενος πεντάθυρου οικογενειακού φυσικά...

      7
  • Stathis

    Έχω 7 χρόνια ένα Peugeot 307 1400cc 75hp.Το αγόρασα μεταχειρισμένο παρά τις προτροπές πολλών ("μην πάρεις Γαλλικό εχουν πρόβλημα με τα ηλεκτρικά") και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Σε 7 χρόνια έχω κάνει 120.000χλμ.Φυσικά και θα αγόραζα ξανά Peugeot και το 308 σε όλες τις εκδόσεις του είναι εξαιρετικό.Φυσικά το GTI καλύτερο απ΄όλα.Η τιμή δεν είναι τόσο υψηλή όσο φαίνεται με την πρώτη ανάγνωση.

      2