• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Δεν έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από τότε που η γαλλική μάρκα παρουσίασε στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Μόσχας το Renault Αrkana.

Mέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν η μάρκα θέλει να προχωρήσει και να κατασκευάσει μια τέτοια έκδοση.

To Renault Αrkana RS;

Διαβάστηκε από 4409 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/2/2019
 

To πως θα μπορούσε να μοιάζει το νέο Arkana RS παρουσίασε ανεξάρτητος σχεδιαστής. Πώς σας φαίνεται;

Η Renault έχει μπει γερά στην αγορά των crossover/SUV με μοντέλα όπως το Caprur και το Kadjar ενώ προσφέρει και μια σειρά από άλλα μοντέλα όπως το Κοleos, το Kwid στην Ασία, το Kaptur στην Ρωσία και φυσικά το Duster μέσω της Dacia.

Ακόμα, δεν έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από τότε που η γαλλική μάρκα παρουσίασε στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Μόσχας το Renault Αrkana, ένα «ξεχωριστό coupe-crossover μοντέλο που συνδυάζει τα κομψά χαρακτηριστικά ενός saloon με την δυναμική στάση ενός crossover/SUV και την γαλλική φινέτσα», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η μάρκα. Το μοντέλο ήταν ένα concept, ωστόσο σύντομα θα κάνει ντεμπούτο και το μοντέλο παραγωγής που, πληροφορίες αναφέρουν πως, δεν θα έχει σημαντικές διαφορές.
 
Αυτό το γεγονός θέλησε να εκμεταλλευτεί ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Kleber Silva και αποφάσισε να δημοσιεύσει τη δική του πρόταση για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει ένα Arkana RS, σημαντικά εμπνευσμένος από το Renault Megane RS. To μοντέλο παίρνει δάνειο τους μεγάλους εισαγωγείς αέρα, τα χαρακτηριστικά φωτιστικά σώματα και φυσικά την γνωστή γρίλια της μάρκας.

Mέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν η μάρκα θέλει να προχωρήσει και να κατασκευάσει μια τέτοια έκδοση, είναι άλλωστε πολύ νωρίς, αφού το μοντέλο, όπως είπαμε, δεν έχει μπει καν σε παραγωγή.

Tags: RENAULT, ΑRKANA, RS