12 φωτογραφίες »

Εντυπωσιακό σε ποιότητα, φινίρισμα, αλλά και συνολική εικόνα είναι το ευρύχωρο και πρακτικό εσωτερικό του Skoda Enyaq.

Εσωτερικό-Χώροι & Κινητήρες

163.964 Επισκέψεις στο άρθρο (4/9/2021)

Eσωτερικό-Χώροι: Ποιοτικά και ευρύχωρα, ξεχωρίζει το Εnyaq σε διάκοσμο
Το εσωτερικό στα Karoq και Kodiaq κινείται στα γνωστά ευχάριστα σχεδιαστικά μονοπάτια της Skoda, με την κεντρική οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό να ξεχωρίζει και στις δύο περιπτώσεις. Η εργονομία, η ποιότητα κατασκευής και συναρμολόγησης βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο ενώ και τα δύο προσφέρουν ιδιαίτερα πρακτικές λύσεις αποθήκευσης και στοιχείων με συρόμενα πίσω καθίσματα και 7θέσεις στο Kodiaq (προαιρετικά) να ανεβάζουν τον δείκτη πρακτικότητας σε κορυφαία επίπεδα.

Tο εσωτερικό του Karoq χαρακτηρίζεται από τις απλές γραμμές του και είναι ευχάριστο σε διάκοσμο, έχει προσεγμένη ποιότητα κατασκευής και καλούς χώρους.

Tο εσωτερικό του Karoq χαρακτηρίζεται από τις απλές γραμμές του και είναι ευχάριστο σε διάκοσμο, έχει προσεγμένη ποιότητα κατασκευής και καλούς χώρους.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Το Enyaq από την άλλη πλευρά προβάλλει ένα σαφώς πιο high-tech και σύγχρονο σχεδιαστικό προφίλ ενώ είναι και ιδιαίτερα καλοφτιαγμένο, ξεχωρίζοντας και μέσω του φινιρίσματός του από όλα τα μοντέλα της Skoda συνολικά. Αν και δεν διαθέτει συρόμενο πίσω κάθισμα είναι και αυτό πρακτικό, ενώ οι χώροι σε κάθε περίπτωση είναι παραπάνω από επαρκείς με το Kodiaq να υπερτερεί λόγω μεγέθους στις περισσότερες μετρήσεις, με ένα πλεονέκτημα του Enyaq στο διαθέσιμο χώρο για τα κεφάλια των επιβατών.  Ο χώρος αποσκευών τέλος, έχει όγκο 521 λτ. στο Karoq, 585 λίτρα στο Enyaq και 720 λίτρα στο 5θέσιο Kodiaq.

Κινητήρες-Επιδόσεις: Καλύτερο το Karoq σε επιδόσεις, Enyaq σε κατανάλωση
Κοινός παρονομαστής των τριών μοντέλων είναι η απόδοση των 150 ίππων και του συνδυασμού τους με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Βέβαια εδώ υπάρχουν κάποιες βασικές διαφορές. Ο κινητήρας του Enyaq είναι ηλεκτρικός και αποδίδει 148 ίππους, ενώ ο θερμικός TFSI κινητήρας των άλλων δύο είναι ο γνωστός του 1,5 λίτρου του group που διαθέτει και σύστημα απενεργοποίησης των δύο κυλίνδρων. Ως ηλεκτρικό, το Enyaq είναι και αρκετά πιο βαρύ από τα άλλα δύο, γεγονός που του στερεί τη διάκριση στο κομμάτι των επιδόσεων. Από την άλλη όμως καταναλώνει λιγότερο σε πραγματικό κόστος, ενώ μια πλήρης φόρτισή του αρκεί για να διανύσει 340 χλμ. απόστασης στον κύκλο WLTP. Tα Karoq και Kodiaq προσφέρουν καλύτερες επιδόσεις και αφαιρούν το άγχος της αυτονομίας, με το ελαφρύτερο Karoq να έχει ένα πλεονέκτημα σε κάθε περίπτωση.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
(κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

PEIRAIOS LEASING
moto