Τα σχέδια προέρχονται από την ιστοσελίδα Kolesa και είναι ανεξάρτητα από την VW.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα σχέδια προέρχονται από την ιστοσελίδα Kolesa και είναι ανεξάρτητα από την VW.

Το ανανεωμένο VW Touareg αποκαλύπτεται σε ανεπίσημα σχέδια

3.029 Επισκέψεις στο άρθρο (16/1/2023)

Το ανανεωμένο Volkswagen Touareg αναμένεται να κάνει ντεμπούτο μέσα στο 2023 με ελαφρώς διαφορετική εμφάνιση και ανεξάρτητα σχέδια μας δίνουν μία πρώτη ιδέα για το πως θα είναι εξωτερικά.

Έτσι θα μπορούσε να μοιάζει

Το Volkswagen Touareg βρίσκεται αισίως στην Τρίτη του γενιά, η οποία έκανε πρεμιέρα το Μάρτιο του 2018. Πλέον έρχεται η ώρα για να κάνει την εμφάνισή της η ανανεωμένη του έκδοση και η ιστοσελίδα kolesa.ru παρουσιάζει δύο ψηφιακές εικόνες που δείχνουν ποιες είναι οι αλλαγές που θα μπορούσε να φέρει, μετά την εμφάνιση των δοκιμαστικών πρωτότυπων στους δρόμους κατά τη διάρκεια δοκιμών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πιο σύγχρονη εμφάνιση

Όπως προκύπτει από τις εικόνες που βλέπετε πιο πάνω και τις τελευταίες πληροφορίες, το ανανεωμένο Touareg θα λάβει μεγαλύτερη γρίλια, ανασχεδιασμένους προβολείς και διαφορετικό προφυλακτήρα. Στο πλάι, δεν αναμένονται σημαντικές διαφορές, ενώ πίσω περιμένουμε να δούμε νέα γραφικά LED για τα φωτιστικά σώματα, μία LED φωτιζόμενη μπάρα που τα ενώνει, μικρές αλλαγές στην σχεδίαση του προφυλακτήρα και καινούριες απολήξεις εξάτμισης.

Σε βενζίνη, diesel αλλά και Plug-in υβριδικό

Όσον αφορά στα κινητήρια σύνολα που θα βρεθούν κάτω από το καπό του ανανεωμένου Touareg, δεν πρέπει να περιμένουμε μεγάλες αλλαγές. Αυτό σημαίνει πως το γερμανικό SUV θα συνδυάζεται για μια ακόμη φορά με ισχυρούς κινητήρες βενζίνης και diesel αλλά δεν πρέπει να μας προξενήσει εντύπωση αν δούμε να προστίθεται μια Plug-in υβριδική έκδοση, εκτός του Touareg R των 462 ίππων.

Πότε έρχεται

Η πρεμιέρα του ανανεωμένου Touareg αναμένεται να λάβει χώρα μέσα στο 2023.

Έτσι θα μπορούσε να μοιάζει.
- Πιο σύγχρονη εμφάνιση.
- Σε βενζίνη, diesel αλλά και Plug-in υβριδικό
- LED μπάρα στο πίσω μέρος.
θα ήθελες να είναι έτσι ή πιστεύεις πως μπορεί να είναι ακόμα πιο μουράτο;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Σχολιάστε
GOOEYEAR FUEL MAX
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel